Junior Talent Acquisition Partner

ALTEN Finland yhdistää motivoituneet ihmiset, ammattitaidon ja vankan kokemuksen. Me tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista.

 

ALTEN Finland on osa ALTENia. ALTEN on yksi Euroopan johtavista insinööri- ja suunnittelutoimistoista, joka työllistää yli 30 000 ihmistä yli 20 eri maassa. ALTEN Finlandin palveluksessa työskentelee nykyään yli 600 asiantuntijaa ja Suomessa toimimme Espoossa, Hyvinkäällä, Lahdessa, Hämeenlinnassa, Tampereella, Jyväskylässä, Raahessa, Oulussa, Kokkolassa, Kotkassa ja uusimpana tulokkaana konserniin Helsingissä toimiva Comiq Group Oy. Tavoitteenamme vuonna 2019 on palkata liki 180 uutta suunnittelijaa ja asiantuntijaa Suomen toimipisteillemme.

 

Haluatko aloittaa urasi rekrytoinnin parissa yhdessä Euroopan johtavista teknologia- ja IT-konsulttiyrityksistä? Etsimme Tampereella uutta vahvistusta HR-osastollemme !

 

 

Tasks

 

Junior Talent Acquisition Partnerina sinulla on tärkeä ja monipuolinen rooli organisaatiossamme. Työsi muodostuu ensisijaisesti työhakujen laatimisesta ja julkaisemisesta, käytännön asioiden järjestelemisestä hakijoiden kanssa, suorahakujen tekemisestä ja uusien työntekijöiden perehdyttämisestä. Olet tiiviissä, päivittäisessä yhteistyössä myyntivastuullisten esimiesten kanssa ja kommunikoit heidän kanssaan rekrytointitarpeista. Käytät eri työkaluja ja kehität työskentelyn tapoja löytääksesi oikeat kandidaatit asiantuntijatehtäviin. Osallistut lisäksi liiketoimintayksiköiden toimipaikkojen rekrytointi- ja opiskelijayhteistyötapahtumiin antaaksesi ALTEN Finlandille lisänäkyvyyttä työnantajana. Mahdolliset muut satunnaisemmat tehtäväsi tukevat tiiviisti nimenomaan rekrytointi- ja perehdytystoimintojen arkea.

 

Requirements

Tehtävä soveltuu hyvin esimerkiksi vastavalmistuneelle korkeakouluopiskelijalle. Etsimme alemman tai ylemmän korkeakoulututkinnon suorittanutta henkilöä, joka on opinnoissaan keskittynyt kaupallisiin aineisiin (esim. HR, hallinto) ja jolla on suuri mielenkiinto rekrytointitehtäviä kohtaan. Tehtävä on nopeatempoista ja vaatii luovaa otetta kandidaattien huomion saamiseksi. Kokemus rekrytointityöstä on suuri etu mutta niin on myös esimerkiksi kokemus myyntityöstä tai myyntia tukevista tehtävistä. Järjestelmälliset työtavat, sosiaalisuus, sujuva kirjoitettu ja puhuttu suomen sekä englannin kielen taito ja Office-paketin ohjelmien käyttö ovat tehtävässä menestymisen edellytyksiä.

 

 

Other

Menestyksekkään hakijan on tärkeää olla palvelualtis, määrätietoinen ja uusien ihmisten kanssa kommunikointiin positiivisesti suhtautuva. Määrätietoinen ja järjestelmällinen suhtautuminen omiin työtehtäviin on eduksi. Viihdyt tehtävässä hyvin, mikäli sinua motivoi työskentely tavoitteellisessa, nopeatempoisessa ympäristössä.

Tehtävään valitun henkilön työskentely alkaa maaliskuussa 2019.

 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 28.02.2019 mennessä alla olevasta linkistä. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

 

Lisätietoa tehtävästä antaa HR Business Manager Pertti Jussila (puh.: 0406342464).

Lisätiedot
Aktivoitu 07/02/2019
Sijainnit Tampere
Kategoria
Yhteystiedot Pertti Jussila
Suosittelijat AD000553