Nuorempia sähkösuunnittelijoita

ALTEN Finland tarjoaa teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

Meitä ALTENlaisia on Suomessa jo yli 600 teknologia-alan asiantuntijaa yhdellätoista eri paikkakunnalla. Me ALTEN Finlandilla tarjoamme teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 30 000 ihmistä 21 eri maassa. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

Tasks

Etsimme kasvavaan asiantuntijajoukkoomme Tampereelle

NUOREMPIA SÄHKÖSUUNNITTELIJOITA

kasvamaan ja kehittymään työn ohessa.


Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, jossa voit halutessasi jopa päästä työskentelemään ulkomailla sijaiseviin ALTENin toimipisteisiin. Tämä on erinomainen tilaisuus päästä kartuttamaan arvokasta työkokemusta. Sinulla on mahdollisuus päästä kiinnostaviin ja haastaviin tehtäviin monipuolisissa asiakasprojekteissa sekä kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan nykyaikaisessa suunnittelijaympäristössä.

Requirements

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta (esim. Insinööri tai DI) sekä jonkin verran kokemusta sähkösuunnittelusta aiempien töiden, harjoittelujen tai kouluprojektien kautta. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on tarkka ja itsenäinen työote sekä kehittämisintoinen asenne. Meille tärkeintä on motivaatio ja tekemisen meininki, eli hae paikkaa rohkeasti, vaikka sinulle ei vielä työkokemusta paljoa olisi kertynytkään.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Sähkötekniikan insinöörin tai DI:n opinnot suoritettuna tai vähintään loppusuoralla
  • AutoCADin, CADSin, Vertexin, EPLANin, E3:n ja/tai jonkun muun suunnittelutyökalun perusteet hallussa
  • Hyvät tiimityötaidot, oma-aloitteisuutta ja innokkuutta oppia lisää
  • Asiakaslähtöinen asenne ja vastuunottohalua
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito
  • Kiinnostusta kehittyä suunnittelualan ammattilaiseksi

 

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 4.3.2019 alla olevasta linkistä. Huomioithan myös, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Experienced Business Manager Anna Lammi +358400 528 273.

Lisätiedot
Aktivoitu 01/02/2019
Sijainnit Tampere
Kategoria
Yhteystiedot Tina Ahteensivu
Haku päättyy 03/05/2019
Suosittelijat AD000550