Sähköistyksen pääsuunnittelija

ALTEN Finland tarjoaa teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

Meitä ALTENlaisia on Suomessa jo yli 600 teknologia-alan asiantuntijaa yhdellätoista eri paikkakunnalla. Me ALTEN Finlandilla tarjoamme teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 30 000 ihmistä 21 eri maassa. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

Tasks

Haemme nyt menestyvään ja kasvavaan asiantuntijayritykseemme

 

SÄHKÖISTYKSEN PÄÄSUUNNITTELIJAA

 

vakituiseen työsuhteeseen Jyväskylän toimipisteellemme.

 

Tehtävässä pääset toimimaan teknisenä asiantuntijana vaativissa sähkösuunnitteluprojekteissa. Tehtäviisi kuuluu projektien määrittely ja aikataulutehtävät yhteistyössä suunnitteluryhmän sekä asiakkaan edustajan kanssa. Osallistut itse myös varsinaiseen suunnitteluun ja muun suunnitteluryhmän koulutukseen ja ohjaukseen, sekä vastaat suunnittelun laadusta.

Requirements

Tehtävässä menestyminen edellyttää: 

  • Soveltuvaa koulutusta sähkövoimatekniikan alalta (esim. insinööri- tai diplomi-insinööri)

  • Nykyaikaisten suunnittelu- ja laskentaohjelmistojen, kuten AutoCAD, CADS, EPLAN, E3, Comos tai 3D-ohjelmistojen monipuolinen osaaminen

  • Hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä

  • Asiakaslähtöistä asennetta ja vastuunottohalua

  • Matkustusvalmiutta sekä kotimaassa että ulkomailla

  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti 

Hakijalta odotamme kokemusta vastaavista suunnittelutehtävistä teollisuusympäristöissä. Laitepuolen osaaminen nähdään isona etuna.

 

Other

Tarjoamme Sinulle: 

  • Mahdollisuuden päästä kehittämään ja syventämään omaa osaamistasi haasteellisten työtehtävien avulla

  • Positiivisen, innovatiivisen sekä dynaamisen työympäristön

  • Monenlaisia urakehitysmahdollisuuksia kilpailukykyisessä, kansainvälisessä ja jatkuvasti kehittyvässä ja kasvavassa organisaatiossamme

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 4.3.2019 alla olevasta linkistä. Huomioithan myös, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Experienced Business Manager Anna Lammi +358400 528 273.

Lisätiedot
Aktivoitu 01/02/2019
Sijainnit Jyvaskyla
Kategoria
Yhteystiedot Tina Ahteensivu
Haku päättyy 03/05/2019
Suosittelijat AD000548