Prosessisuunnittelija

Tehtävät

Kasvaan asiantuntijaorganisaatiomme etsitään nyt PROSESSISUUNNITTELIJAA  työskentelemään asiakasprojektiimme Turkuun. Pääsääntöinen työskentelypaikkasi tulee sijaitsemaan asiakkaamme toimitiloissa. Etätyö onnistuu sopimuksen mukaan. Prosessisuunnittelijana pääset työskentelemään asiakkaidemme erilaisten toimitusprojektien parissa.

Työpäiväsi voivat sisältää esimerkiksi:

  • Projektien aikaisia prosessin määritykseen liittyviä työtehtäviä
  • PI-kaavioiden valmistelua, muokkausta ja päivitystä
  • Komponenttiluetteloiden koontia ja päivitystä niin hankintoja kuin asiakasdokumenttilähetyksiä varten

Vaatimukset

Hakijalta toivomme soveltuvaa insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutusta esimerkiksi prosessitekniikan alalta. Lisäksi kaipaamme aiempaa kokemusta prosessiteollisuusympäristöstä ja energiateollisuuden prosessien sekä laitteiden tuntemusta. Eduksi katsomme, jos sinulta löytyy jo muutama vuosi kokemusta alan suunnittelu- ja käyttöönottotehtävistä ja tunnet Comos-suunnittelujärjestelmän. Työssä alkuun pääsyä helpottaa myös, jos tunnet muita moderneja suunnittelujärjestelmiä sekä alan standardeja, ja sinulla on aikaisempaa kokemusta putkisto-, kanavisto- ja laitemitoituksesta. Koska teemme työtä tiimeissä ja läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa ovat hyvät tiimityö- ja kommunikaatiotaidot tarpeen. Arvostamme myös joustavaa työskentelyotetta.

Muuta

Tarjoamme sinulle työpaikan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan. Meillä pääset työskentelemään rennossa ja matalan hierarkian omaavassa työyhteisössä, yhdessä raudanlujien ja apuaan antavien oman alansa ammattilaisten kanssa. Meille työnantajana on tärkeää tarjota työntekijöillemme työnteon vastapainoksi erilaisia etuuksia. Liikunta- ja kulttuuriharrastusten tukemisen sekä puhelin- ja polkupyöräetujen ohella huolehdimme työntekijöiden hyvinvoinnista mm. laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella ja työterveyshuollolla.   
Jos kiinnostuksesi heräsi, lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 28.02.2023. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja olemme kaikkiin hakemuksen jättäneisiin yhteydessä hakuajan päätyttyä.   
Lisätietoja tehtävästä antaa Eemeli Kontto, p. +358 40 152 4291  

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kahdellatoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää 37 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Publication date 24/01/2023
Location Turku - Raisio
Recruiter Iida-Maria Hoikkala
Haku päättyy 28/02/2023
Reference Number Eemeli Kontto