Test Automation Specialist

Tehtävät

Kuulutus kaikille Test Automation Specialisteille!

Vuosi 2023 on alkanut, joten aika lähteä liikkeelle sekä herätellä ja haastaa itseä uusien kuvioiden parissa! 🤩

Kaipaatko työskentelyä innovatiivisessa yhteisössä huippukollegoiden kanssa, jonne on aidosti hauska tulla töihin? Haussa super-devaaja vakituiseen työsuhteeseen Helsingin toimipisteelle.

Etsimämme asiantuntijat ovat käytännönläheisiä tiimipelaajia, jotka ovat innostuneita moderneista Test Automation -tekniikoista sekä niiden tarjoamista monipuolisista haasteista. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi osallistumalla tapahtumiin ja koulutuksiin sekä verkostoitumaan alan parhaiden tekijöiden kanssa.

Vaatimukset

Testiautomaatio roolissa loistat parhaiten, mikäli sinulle on jo kertynyt

  • työkokemusta testiautomaation parista
  • soveltuvien teknologioiden hallintaa (esim. Robot Framework, Jenkins, Linux)
  • ohjelmointikokemusta (esim. Python, JavaScript, C# tai Java)
  • innokkuutta oppia uutta, ongelmanratkaisukykyä ja itseohjautuvuutta
  • eduksesi katsomme DevOps-osaamisen (esim. Docker, Kubernetes, Ansible) sekä kokemuksen pilviympäristöistä (esim. AWS, Azure, GCP)
  • alalle soveltuva alempi tai ylempi korkeakoulututkinto

Pystyt kommunikoimaan sujuvasti suomeksi ja englanniksi, sekä sparrailet mielelläsi kollegoidesi kanssa ja olet innostunut kehittämään tiimin toimintaa.

Muuta

Hyppää mukaan ammattitaitoiseen porukkaan, jossa on tilaa kasvaa ja kehittyä suunnittelun ammattilaiseksi, sekä luoda omannäköistä jatkumoa urapolulle. Pakettiin kuuluu mahtavien työkavereiden sekä huumorintajuisen työyhteisön lisäksi muitakin etuja, kuten joustava hybridimalli, lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Helsingin toimipisteellä pääset nauttimaan työnteostakin, vaikka kattoterassiltakin käsin, sekä sporttisimmille tarjoamme kirsikkana kakun päälle myös mahdollisuuden työsuhdepyöräetuun.

Oletko meidän seuraava testaamisen superstara? 

Mikäli kolahti screenin sillä puolen ja haluat liittyä tiimimme, lähetä hakemus oheisen linkin kautta, lähetä hakemuksesi viimeistään 23.2.2023.

Lisätietoja tehtävästämme saat IT-gurultamme Tony Keisalalta osoitteesta tony.keisala@alten.fi.

ALTEN Finland löytyy nyt myös Instagramista, ota meidät seurantaan @alten.finland ja kurkkaa, millaiselta arki meillä näyttää. 😊

Miksi ALTEN?

Meille ALTENilla on tärkeää tarjota työntekijöillemme työnteon vastapainoksi arkea parantavia etuuksia. Tuemme työntekijöidemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia sekä tarjoamme mahdollisuuden arjen irtiottoihin. Pohjoisen seuduista innostuville tiedoksi, että lisäksi meillä on mahdollisuus hyödyntää ALTENin lomamökkejä, joita löytyy esimerkiksi Sallan kauniista maisemista. Laaja työterveyshuoltomme pitää huolta työntekijöidemme terveydestä. Haluamme huolehtia myös työajan ulkopuolella työntekijöidemme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimmista teknologia- ja IT-alan insinööri- ja suunnittelutoimistoista. Toimimme tällä hetkellä jo kahdellatoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 42 000 asiantuntijaa 30:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua alan omistautuneinta osaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Publication date 23/01/2023
Location Helsinki
Recruiter Micaela Mahne
Haku päättyy 23/02/2023
Reference Number AD001735