Mekaniikkasuunnittelija

Tehtävät

Etsimme vakituisiin työsuhteisiin MEKANIIKKASUUNNITTELIJOITA, useille paikkakunnille.

Voit olla jo kokenut konkari tai uransa alulla oleva mekaniikkainsinööri. Paikkoja on auki usealla paikkakunnalla, kuten: Lahti, Tampere, Jyväskylä, Turku, Vaasa, Oulu, Raahe, Kokkola, Helsinki, Espoo ja Vantaa. Lopullisesta tehtävästä riippuen työtä voi olla mahdollista tehdä myös osittain etänä. Lähetäthän siis hakemusta vapaasti sijainnistasi riippumatta!

Vaatimukset

ALTEN Finlandilla pääset työskentelemään osana ammattitaitoista ja rentoa suunnittelutiimiä, mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä. Meidän kanssamme sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan. Mekaniikkasuunnittelijan tehtäviisi kuuluvat muunmuassa erilaisten kone- ja laitetoimitusprojektien suunnitteluvastuut, joko yksittäisten tuotteiden tai isompien kokonaisuuksien osalta, halusi ja osaamisesi mukaan.

Hakijoilta toivomme:

  • Soveltuvaa koulutusta esimerkiksi konetekniikan alalta (insinööri tai diplomi-insinööri)
  • Aikaisempaa työkokemusta suunnittelutöistä
  • Alan suunnitteluohjelmistojen tuntemusta (esimerkiksi Siemens NX, Vertex, Teamcenter, Creo)
  • Kokemusta teollisuusympäristöistä

Työpaikan kielenä toimii suomi, mutta hyviä tiimityö- ja kommunikointitaitoja kaivataan työstä riippuen niin suomeksi kuin englanniksikin. Meillä pääset työskentelemään rennossa ja matalan hierarkian omaavassa työyhteisössä, yhdessä raudanlujien ja apuaan antavien oman alansa ammattilaisten kanssa.

Muuta

Meille työnantajana on tärkeää tarjota työntekijöillemme työnteon vastapainoksi erilaisia etuuksia. Liikunta- ja kulttuuriharrastusten tukemisen sekä puhelin- ja polkupyöräetujen ohella huolehdimme työntekijöiden hyvinvoinnista muunmuassa laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella ja työterveyshuollolla. 

Jos kiinnostuksesi heräsi, lähetä hakemuksesi sekä toivomasi toimipisteen sijainti viimeistään 28.02.2023.

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kahdellatoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää 37 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Publication date 24/01/2023
Location Finland
Recruiter Iida-Maria Hoikkala
Haku päättyy 28/02/2023
Reference Number AD001734