HR Admin Specialist

Tehtävät

Uusi vuosi, eli aika lähteä liikkeelle ja lämmitellä uusien kuvioiden parissa! 🤩

ALTEN Finland etsii nyt kasvumme tueksi HR-hallinnon asiantuntijaa Helsingin pääkonttoriimme. Tehtävä on uusi ja sijoittuu ALTENin talous- ja hallinto yksikköön, osaksi palkka- ja HR-tiimiä. Jos sinulla on kokemusta HR-hallinnon tehtävistä ja kiinnostusta valmentaa ja tukea esimiehiä HR- ja palkkahallinnon kysymyksissä, saatat olla juuri oikea henkilö tähän tehtävään!

HR-hallinnon asiantuntijana vastaat henkilöstöhallinnon prosesseista ja toimintatavoista. Tässä tehtävässä käsittelet työlainsäädäntöön ja työympäristöön liittyviä kysymyksiä, palkka- ja bonus seurantaa, osallistut neuvotteluihin luottamusmiesten kanssa, tulkitset työehtosopimuksia ja tuotat HR-hallinnon raportteja ja dokumentteja. Osallistut aktiivisesti osaamisen, tiedon ja parhaiden käytäntöjen jakamiseen organisaation sisällä ja raportoit talous- ja hallintöpäällikölle. Olet myös UNIT4 ERP:in henkilöstö modulin pääkäyttäjä ja vastaat master datan oikeellisuudesta yhdessä muun tiimin kanssa.

Vaatimukset

Etsimme sinua, jolla on muutaman vuoden kokemus laaja-alaisista HR-hallinnon tehtävistä, mielellään myös palkkahallinnosta. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Sinulla on innostusta henkilöstöhallinnon ja -prosessien kehittämiseen, työtapojen parantamiseen sekä organisaation kehittämiseen. Olet perehtynyt työlainsäädäntöön, työehtosopimuksiin, etenkin teknologiateollisuuden alan työehtosopimusten tuntemus on plussaa. Sinulla on myös kokemusta työterveyshuollon kanssa toimimisesta.

Tiimityöskentely ja hyvien työsuhteiden luominen on sinulle luontaista. Ilmaiset itseäsi hyvin sekä suomeksi että englanniksi. 

+ Katsotaan eduksi:

  • Kokemus palkkahallinnosta
  • Kokemus YT-toiminnasta ja neuvotteluihin osallistumisesta
  • Hyvä järjestelmätuntemus

Muuta

Miksi ALTEN?

Yhtenä Euroopan johtavista ja kasvavista konsulttiyrityksistä voimme tarjota sinulle jatkuvasti muuttuvan ja dynaamisen työympäristön. Meillä on mahdollisuuksia sisäiseen urakehitykseen eri osastojen välillä mutta myös johtotasolla. Koska olemme kansainvälinen yritys, meillä on myös mahdollisuus kehittyä ja tehdä kansainvälistä uraa.

Tarjoamme sinulle laadukkaat toimitilat Helsingin Kalasatamassa sekä viihtyisän ja hauskan työpaikan mahtavine työtovereineen. Kuuntelemme toiveitasi ja pääset osallistumaan avoimen yhteisömme kulttuurin sekä toimintatapojen kehittämiseen. Meillä sinulla on tilaa itseohjautuvuudelle ja olla juuri se oma paras itsesi. Perinteisten etuuksien lisäksi (mm. liikunta- ja kulttuurietu, polkupyöräetu sekä laaja työterveyshuolto) huolehdimme myös työajan ulkopuolella työntekijöidemme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella. Lisäksi meillä on käytössä liukuva työaika, mikä mahdollistaa joustoa työaikojen ympärille.

Kiinnostuitko? Lisätietoa tehtävästa antaa 

Talent Acquisition Partner Mona Pietikäinen puh. +358 40 514 4710

Finance and Admin Manager Nina-Maria Pulli, puhelinaika perjantaisin 10-11, +358 50 380 8655

Lähetäthän englanninkielisen ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Haku sulkeutuu 24.2.2023, mutta tehtävään haastatellaan haun aikana ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Odotamme innolla hakemustasi!

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kahdellatoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää 37 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Publication date 20/01/2023
Location Helsinki
Recruiter Mona Pietikäinen
Haku päättyy 24/02/2023
Reference Number AD001733