Sähkösuunnittelija (Electrical Design Engineer)

Tehtävät

Hei sähkösuunnittelija, kaipaatko uusia kuvioita vasta-alkaneelle vuodelle 2023?

Etsimme sähkösuunnittelijoita vakituisiin työsuhteisiin liittymään osaksi tiimiämme. Työnkuvasi sähkösuunnittelijana voi rakentua mielenkiintosi ja osaamisesi mukaan, ja se voi pitää sisällään vaikkapa elektroniikkasuunnittelua tai suurempien teollisuuden koneiden ja laitteiden suunnittelutehtäviä. Meillä on tarvetta monenlaisille osaajille, ja voit hyvin olla urasi alkumetreillä tai jo kokeneempikin tekijä.

Vaatimukset

Olet hakemamme sähkösuunnittelija, mikäli sinulta löytyy: 

  • soveltuva insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto(esimerkiksi sähköinsinööri)
  • kokemusta sähkösuunnitteluohjelmista. Esim. EPLAN, CADS, Vertex, tai jokin muu
  • hyvät tiimityötaidot, oma-aloitteisuutta, asiakaslähtöisyyttä ja loistavat ongelmanratkaisutaidot
  • kykenet kommunikoimaan sujuvasti suomeksi ja englanniksi, niin suullisesti, kuin kirjallisestikin

Arvostamme kuitenkin myös haluasi oppia uutta, joten laitathan hakemusta tulemaan, vaikka et ihan jokaista kohtaa täyttäisikään! 

Muuta

Pakettiin kuuluu matalahierarkisen ja mukavan työyhteisön lisäksi lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Ja Pohjoisen seuduista innostuville tiedoksi, että lisäksi meillä on mahdollisuus hyödyntää ALTENin lomamökkejä, joita löytyy esimerkiksi Sallan kauniista maisemista.

Kuulostiko hyvältä? Hienoa!

Laita hakemuksesi palkkatoiveineen meille viimeistään 28.2.2023. Lisätietoa antavat business manager Jyri Pitkänen (040 527 4725, jyri.pitkanen@alten.fi) ja Niila Nevaranta (0403542428, niila.nevaranta@alten.fi)

Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti!

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kahdellatoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää 37 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Publication date 18/01/2023
Location Hyvinkää - Helsinki
Recruiter Joonas Hiltunen
Haku päättyy 28/02/2023
Reference Number AD001731