Projekti-insinööri (Project Engineer)

Tehtävät

Haemme nyt globaaliin ja alati kasvavaan asiantuntijayritykseemme PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ kone- ja laitealalle vakituiseen työsuhteeseen Hyvinkään toimipisteellemme. Projekti-insinöörinä pääset toimimaan haastavien asiakasprojektiemme parissa.

Projekti-insinöörinä työpisteesi voi sijaita kulloisenkin työtehtävän mukaan omissa tai asiakkaamme toimitiloissa Hyvinkäällä. Projekti-insinöörinä on myös tyypillisesti mahdollista työskennellä hybridimallin mukaisesti.

Projekti-insinöörin rooli ja tehtävänkuva elävät sekä muotoutuvat projektiluonteisesti kulloisenkin tarpeen mukaiseksi. Tämä rooli antaa mahdollisuuden kehittää asiantuntemustasi monimuotoisten projektien parissa.

Projektien ja tehtävänantojen kesto voi vaihdella esimerkiksi joistakin kuukausista vuosiin, tyypillisesti painottuen pidempiin rupeamiin.

Pääasialliset työtehtävät voivat sisältää:

 • Teknisten tehtävien, prosessien ja asioiden koordinointia
 • Datahallintaa ja tietomallinnusta
 • Tuotehallintaa ja tuotekonfiguraatiota
 • Työskentely asiakkaan eri yksiköiden ja globaalien sidosryhmien kanssa (esim. suunnittelutiimit, toimitusketju, alihankkijat…)
 • Työskentelyä asiakkaan eri yksiköiden ja globaalien sidosryhmien kanssa ohjeidenmukaisuuden varmistamiseksi tuotetiedon, konfiguraation ja liittyvien prosessien suhteen
 • Käännösten ja tuotetietolokalisaatioiden hallinta yhdessä asiakkaan paikallisten yksiköiden kanssa
 • Osallistuminen määritelmien, prosessien ja standardien dokumentaatioon

Vaatimukset

Tehtävässä menestymistä auttaa:

 • Excel-osaaminen
 • Ohjelmoinnin (perusteidenkin) hallinta
 • Kokemus tuotetietojärjestelmistä (PDM) ja toiminnanohjausjärjestelmistä (esim. SAP)
 • Soveltuva aiempi työkokemus

Projekti-insinöörin työt voivat soveltua myös kokemattomammalle hakijalle, tärkeintä on aito kiinnostus teknistä alaa ja suunnittelualaa kohtaan. Toivomme sinulta kuitenkin soveltuvaa koulutusta esimerkiksi konetekniikan alalta. Olisi myös huippua, mikäli pystyt kommunikoimaan työympäristössä sujuvasti, niin suomeksi kuin englanniksikin. Projekti-insinöörin tehtäviä on mahdollista muokata hakijan oman osaamisen mukaan.

Muuta

Pakettiin kuuluu matalahierarkisen ja mukavan työyhteisön lisäksi muitakin etuja, kuten lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Ja Pohjoisen seuduista innostuville tiedoksi, että meillä on mahdollisuus hyödyntää ALTENin lomamökkejä, joita löytyy esimerkiksi Sallan kauniista maisemista.

Kuulostiko hyvältä? Hienoa!

Laita hakemuksesi palkkatoiveineen meille viimeistään 19.2.2023. Huomioithan kuitenkin, että aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä - toimi siis ripeästi!

Lisätietoja tehtävästä antaa Business Manager Niila Nevaranta (niila.nevaranta@alten.fi, 0403542428).

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kahdellatoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää 37 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Publication date 18/01/2023
Location Hyvinkää
Recruiter Joonas Hiltunen
Haku päättyy 19/02/2023
Reference Number Niila Nevaranta