Embedded Software Developer

Tehtävät

Moi kaikki upeat Embedded Software Devaajat! ūüėä

Nyt on mahtava tilaisuus k√§√§nt√§√§ uusi sivu vuodelle 2023 tuoreilla kuvioilla ja haasteilla. Haemme nimitt√§in Embedded Software Developer tyyppi√§ vakituiseen ty√∂suhteeseen Ouluun, Raaheen, Kajaaniin tai Tampereelle! Joustavuus on toinen nimemme ja voit valita toimipaikkasi n√§ist√§ vapaasti ‚Äď t√§m√§n lis√§ksi meill√§ on eritt√§in hyv√§t et√§ty√∂mahdollisuudet.

Jos kansainvälinen työympäristö, vakavarainen yritys ja monipuoliset sekä haasteelliset projektit kiinnostavat, voisit olla etsimämme henkilö tähän poisitioon. Työyhteisömme koostuu monenlaisista ICT-osaajista, joiden kanssa pääset kehittämään ammattitaitoasi sekä halutessasi yksikkömme toimintaa. Projekteissamme kehitämme ja ylläpidämme asiakkaidemme uusia sekä jo olemassa olevia järjestelmiä.

Vaatimukset

Etsimme Embedded Software Developer rooliin henkilöä, jolle on kertynyt kokemusta seuraavista osa-alueista:

  • Hyv√§√§ ymm√§rryst√§ sulatettujen j√§rjestelmien C++ ohjelmistokehityksest√§
  • Osaamista Linux-k√§ytt√∂j√§rjestelmist√§ ja reaaliaikaj√§rjestelmist√§
  • Muutaman vuoden kokemus ohjelmistokehityksen parista
  • Soveltuva koulutus (insin√∂√∂ri tai diplomi-insin√∂√∂ri)
  • Ongelmanratkaisukyky
  • Aktiivinen ote ja kyky vied√§ asioita eteenp√§in
  • Pystyt ty√∂skentelem√§√§n itsen√§isesti ja toimit hyvin my√∂s tiimiss√§
  • Kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi

Muuta

Tarjoamme sinulle myös mahdollisuutta matkustaa pohjoiseen tekemään etätöitä kuvankauniissa Sallassa, jossa sijaitee yrityksemme mökki! Jos nautit laskettelusta, hiihtämisestä, luonnosta ja hektisyydestä irtautumista, tilaisuus on sinulle kuin voisilmä pullaan!

Tämän lisäksi meillä on kattava työterveyshuoltopaketti, joka pitää myös toimistoaikojen ulkopuolella henkilöstömme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista huolta laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.

Mik√§li kiinnostuit kaikesta t√§st√§, laita ihmeess√§ hakemusta tulemaan Embedded Software Developer¬†positioon palkkatoiveen kera. Palkkauksesi m√§√§r√§ytyy kokemuksestasi ja osaamisestasi riippuen. Nopeus on ehdottomasti valttia, sill√§ aloitamme haastattelut upeiden hakijoiden kanssa jo hakuaikana, joten kannattaa toimia mahdollisimman nopeasti! L√§het√§th√§n hakemuksesi viimeist√§√§n 17.2.2023 ūüėä

Tämän lisäksi suosittelemme vilkaisemaan niin Instagramia kuin myös LinkedIniä, sillä näet miltä arki kanssamme näyttää. Pääset kurkkaamaan toimintaamme @alten.finland nimen takaa ja ottamaan meidät seurantaan!

Kaikki mahdolliset lisätiedot tarjoaa upea Business Managerimme Shahin Amirkhani osoitteessa https://www.linkedin.com/in/shahinamirkhani/  tai sähköpostilla shahin.amirkhani@alten.fi

Lämpimästi tervetuloa hakemaan meille!

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimmista teknologia- ja IT-alan insin√∂√∂ri- ja suunnittelutoimistoista. Toimimme t√§ll√§ hetkell√§ jo kahdellatoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainv√§lisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka ty√∂llist√§√§ yli 42 000 asiantuntijaa 30:ss√§ eri maassa. Tarjoamme mittatilausty√∂n√§ tuotettua alan omistautuneinta osaamista ‚Äď kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Publication date 17/01/2023
Location Oulu - Raahe - Kajaani - Tampere
Recruiter Liisa Lehtonen
Haku päättyy 17/02/2023
Reference Number AD001729