Lead Developer

Tehtävät

Hyvää alkanutta vuotta kaikki Lead Developerit! 😊

Miltä kuulostaisivat uudet haasteet urapolullasi vakavaraisessa ja jatkuvasti kehittyvässä sekä kansainvälisessä yrityksessä? Meillä on hyviä uutisia!

Haemme nimittäin juuri nyt vakituiseen työsuhteeseen Lead Developeria mentorointi, asiantuntija ja ohjelmistokehittäjän rooliin. Tässä positiossa pääset jakamaan tietämystäsi ja osaamistasi muille ICT-asiantuntijoille. Voit myös valita toimipaikkasi Oulun, Raahen, Kajaanin tai Tampereen välillä. Joustavuus on meille tärkeää valitsemasi toimipisteen suhteen ja meillä on sen lisäksi erityisen hyvät etätyömahdollisuudet.

Vaatimukset

Voisit olla seuraava Lead Developer -osaajamme, jos sinulle on matkan varrella kertynyt seuraavista kokemusta:

  • Kokemusta API-rajapinnoista (REST, JSON) ja mielellään myös GraphQL, Websocket sekä API-management teknologioista
  • Tiimin johtaminen teknisessä mielessä esimerkin kautta kirjoittamalla korkealaatuista koodia, joka toimii tarvittaessa mallina vielä uransa alkupuolella oleville asiantuntijoille
  • Hyviä kommunikointitaitoja sekä kykyä toimia dynaamisessa ja ketterässä kehitystiimissä
  • Vahvaa osaamista seuraavilla osa-alueilla: Node.js, backend-kehitys, tietokannat (SQL, NoSQL) ja integraatiot
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Muuta

Jos kiinnostuit ja pääsit tähän asti, on aika käydä läpi mitä me voimme yrityksenä tarjota sinulle.

Haluamme ALTENilla sinun tietävän, että hyvinvointisi niin työpaikalla kuin vapaa-ajalla on meille ensisijaisen tärkeää. Tavoitteenamme on parantaa arkeasi erilaisilla etuuksilla ja mahdollisuuksilla arjen irtiottoihin! Tuemme henkilöstömme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia sekä tarjoamme työsuhdepyöräedun ja kattavan työterveyshuoltopaketin. Huolehdimme myös työajan ulkopuolisista menoistasi laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.

Vielä tämän lisäksi pääset hyödyntämään ALTENin lomamökkejä, joita löytyy esimerkiksi kuvankauniista Sallasta. Joten jos pidät hiihtämisestä, laskettelusta, upeista maisemista ja luonnon rauhasta, tämä on täydellinen tilaisuus sinulle.

Jos kaikki tämä sopisi sinulle kuin voisilmä pullaan, suosittelemme olemaan yhteydessä meihin mahdollisimman pian. Nopeus on valttia, sillä olemme yhteydessä upeisiin hakijoihimme jo hakuajan aikana.

Lähetäthän hakemuksen palkkatoiveen kera viimeistään 17.2.2023 😊

Kaikki mahdolliset lisätiedot tarjoavat osaavat ja mukavat Business Managerimme Kari Myöhänen osoitteessa kari.myohanen@alten.fi tai Shahin Amirkhani osoitteessa https://www.linkedin.com/in/shahinamirkhani/  tai sähköpostilla shahin.amirkhani@alten.fi 

Lämpimästi tervetuloa hakemaan meille! 

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimmista teknologia- ja IT-alan insinööri- ja suunnittelutoimistoista. Toimimme tällä hetkellä jo kahdellatoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 42 000 asiantuntijaa 30:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua alan omistautuneinta osaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Publication date 17/01/2023
Location Oulu - Raahe - Kajaani - Tampere
Recruiter Liisa Lehtonen
Haku päättyy 17/02/2023
Reference Number AD001728