Sähkösuunnittelijoita

Tehtävät

Haemme nyt kasvavaan asiantuntijayritykseemme  

Sähkösuunnittelijoita

vakituiseen työsuhteeseen. Työskentelypaikkasi voi sijaita joko Tampereella tai Jyväskylässä. Voit työskennellä osittain asiakkaamme tiloissa ja/tai etänä sovitusti. 

Sähkösuunnittelijana ALTENilla tehtäviisi kuuluvat mm. erilaisten kone-ja laitetoimitusprojektien sähkösuunnitteluvastuut, joko yksittäisten tuotteiden tai isompien kokonaisuuksien osalta, halusi ja osaamisesi mukaan. Tulet työskentelemään yhdessä ALTENin omien suunnittelijoiden sekä asiakkaidemme suunnittelijoiden kanssa. Tehtäväsi voivat painottua oman mielenkiintosi mukaan esimerkiksi prosessi- ja energiateollisuuden koneiden ja laitteiden suunnitteluun, liikkuvien työkoneiden suunnitteluun, robotiikka- ja automaatiojärjestelmien sähkösuunnitteluun tai nostoapuvälineiden ja kuljettimien suunnitteluun. Etsimme tekijältä innokasta sekä kehittämisintoista asennetta. Meille tärkeintä on motivaatio ja tekemisen meininki, eli hae paikkaa rohkeasti, vaikka välttämättä kaikkia kriteereitä et täyttäisikään.

Vaatimukset

Etsimältämme henkilöltä löytyy:

  • Soveltuva koulutus, esim. sähkötekniikan insinööri tai DI
  • Suunnittelukokemusta työelämässä (myös kesätyöt ja työharjoittelut) 
  • Alan suunnittelusohjelmien käyttökokemusta (Eplan, E3, Cads/Cadmatic, Autocad, BricsCAD)
  • Asiakaspalveluhenkinen työskentelyote, hyvät kommunikaatio- ja tiimityöskentelytaidot, vastuunottohalua sekä ongelmanratkaisukykyä
    Voit olla joko urasi alkutaipaleella tai jo kokemusta kartuttanut tekijä, sillä pystymme räätälöimään tehtävät oman osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan. Tärkeintä meille on aito halu kehittyä sähkösuunnittelun ammattilaiseksi.

Muuta

Tarjoamme sinulle työpaikan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan. Meillä pääset työskentelemään rennossa ja matalan hierarkian omaavassa työyhteisössä, yhdessä raudanlujien ja apuaan antavien oman alansa ammattilaisten kanssa. Meille työnantajana on tärkeää tarjota työntekijöillemme työnteon vastapainoksi erilaisia etuuksia. Liikunta- ja kulttuuriharrastusten tukemisen sekä puhelin- ja polkupyöräetujen ohella huolehdimme työntekijöiden hyvinvoinnista mm. laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella ja työterveyshuollolla.    

Jos kiinnostuksesi heräsi, lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sekä palkkatoiveesi viimeistään 15.2.2023. Mainitsethan hakemuksessasi myös, millä paikkakunnalla olisit kiinnostunut työskentelemään. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja olemme kaikkiin hakemuksen jättäneisiin yhteydessä viimeistään hakuajan päätyttyä.  

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Experienced Business Manager Heikki Salo, puh. 040 188 3132.

 

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kahdellatoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää 37 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Publication date 16/01/2023
Location Tampere - Jyvaskyla
Recruiter Odia Pekkalin
Haku päättyy 15/02/2023
Reference Number Heikki Salo