Suunnittelutiimin vetäjä / Pääsuunnittelija

Tehtävät

Kokeneelle konkarille huippu-uutisia! Haussa parhaillaan

SUUNNITTELUTIIMIN VETÄJÄ / PÄÄSUUNNITTELIJA 

Lahden toimipisteelle vakituiseen työsuhteeseen.

Oletko kokenut tekijä mekaniikkasuunnittelussa jo useamman vuoden kokemuksella, ja etenkin erilaisten isojen teräsrakenteiden ja kuljettimien parissa? Sinulta löytyy myös alalle soveltuva insinöörin tai DI:n koulutus sekä kykyä saattaa läpi haastaviakin projekteja.

Vaatimukset

Tässä tehtävässä pääset johtamaan mekaniikkasuunnittelua, sekä siihen liittyviä projekteja. Lopullinen työnkuva muodostuu oman osaamisesi ja kokemuksiesi mukaan, mutta pääasiassa vastuullasi tulee olemaan

  • itsenäinen suunnittelutyö
  • valitsemasi osa-alueen suunnittelun johtaminen ja ohjaaminen
  • suunnitteluyksikön työmääräarvioiden laatiminen ja projektien hallinnointi

Roolissa loistaa parhaiten tekijä, jolla on aitoa kiinnostusta suunnittelutiimin kehittämiseen sekä vahvan mekaniikkaosaamisen kasvattamiseen. Tarjolla tässä on vastuullinen rooli, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää tiimisi lisäksi myös omaa asiantuntijuuttasi mielenkiintoisten projektien parissa. Suunnittelutoimistomme etuja on matalahierarkisuus ja ketterä toimintamallimme, joka tarjoaa liikkuvuutta ja mahdollisuuksia päivittää tulevaisuuden vastuitasi omien toiveidesi mukaan.

Muuta

Pakettiin kuuluu mukavan työyhteisön lisäksi muitakin perinteisiä etuja, kuten lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Ja Pohjoisen seuduista innostuville tiedoksi, että lisäksi meillä on mahdollisuus hyödyntää ALTENin lomamökkejä, joita löytyy esimerkiksi Sallan kauniista maisemista.

Kuulostiko hyvältä? Hienoa!

Laita hakemuksesi palkkatoiveineen meille viimeistään 23.12.2022. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti! Tehtävän aloitus tapahtuu joustavasti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Experienced Business Manager Roope Rahikainen, roope.rahikainen@alten.fi tai puh. 040 6821832.

 

ALTEN Finland on yksi Suomen monialaisimmista suunnittelu- ja konsultointiyrityksistä, joka toimii tällä hetkellä jo yhdellätoista eri paikkakunnalla. Olemme osa kansainvälistä ALTEN Groupia, joka työllistää yli 42 000 asiantuntijaa yli 30:ssä eri maassa.

Lisätiedot
Publication date 23/11/2022
Location Lahti | Päijänne Tavastia
Recruiter Odia Pekkalin
Haku päättyy 23/12/2022
Reference Number Roope Rahikainen