Sähkösuunnittelija

Tehtävät

Haemme nyt SÄHKÖSUUNNITTELIJAA, Turun toimipisteellemme, vakituiseen työsuhteeseen.

Työskentelypaikkasi voi sijaita joko ALTENin toimistolla Turussa, asiakkaan tiloissa tai sovitusti etänä. Tehtävässä pääset toimimaan teknisenä asiantuntijana sähkösuunnitteluprojekteissa. Tarjoamme asiantuntijapalveluita mm. koneiden ja laitteiden, työkoneiden, liikkuvien koneiden ja robotiikkajärjestelmien suunnittelun parissa. Tehtävänkuvaa muokataan hakijan mielenkiintoja ja kokemusta vastaavaksi.

Vaatimukset

Roolissa menestyvältä kaivataan:

  • Soveltuva koulutusta sähkötekniikan alalta (insinööri tai DI)
  • Aikaisempaa työkokemusta (myös kesätyöt/harjoittelu)
  • Nykyaikaisten suunnitteluohjelmistojen tuntemusta (esim. Eplan, E3, Autocad, Siemens NX)
  • Hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi niin suullisesti että kirjallisesti

Tarjoamme sinulle haastavan toimenkuvan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä. Meillä pääset työskentelemään rennossa ja matalan hierarkian omaavassa työyhteisössä, yhdessä raudanlujien ja apuaan antavien oman alansa ammattilaisten kanssa.

Muuta

Haluamme olla sinulle paras mahdollinen työpaikka. Kuuntelemme toiveitasi, arvostamme mielipiteitäsi ja panostamme avoimen työyhteisön ylläpitämiseen sekä toimintamme kehittämiseen. Tuemme työntekijöidemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia sekä tarjoamme mahdollisuuden ottaa irtiottoja arjesta mm. kertyneillä työajantasaamisvapailla eli pekkasilla. Laaja työterveyshuolto pitää huolta työntekijöidemme terveydestä. Haluamme huolehtia myös työajan ulkopuolella työntekijöidemme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella. 
Jos kiinnostuksesi heräsi, lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 12.12.2022. Toimi pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana!
Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Eemeli Kontto puh +358 40 152 4291 / eemeli.kontto@alten.fi

Lisää meistä: https://www.alten.fi/
ALTEN Finland LinkedInissä: https://www.linkedin.com/company/altenfinland/

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kahdellatoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää 37 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Publication date 21/11/2022
Location Turku
Recruiter Iida-Maria Hoikkala
Haku päättyy 12/12/2022
Reference Number Eemeli Kontto