Nuorempia sähkösuunnittelijoita

Tehtävät

Huomio vastavalmistunut, tai pian valmistuva sähköalan tuleva ammattilainen! Meillä on nyt haussa 

NUOREMPIA SÄHKÖSUUNNITTELIJOITA vakituiseen työsuhteeseen.

Roolissa pääsee kehittämään omaa ammatillista vetovoimaa sekä kasvamaan suunnittelutyön asiantuntijaksi! Tulet työskentelemään osana innovatiivista ja kehityshenkistä suunnittelijoiden tiimiä, ja erityisesti alkuvaiheessa pääset suunnittelemaan yhdessä kokeneempien kollegoiden kanssa. Työskentelypisteesi on tilanteesi mukaan neuvoteltavissa.

Rooli tarjoaa oivan mahdollisuuden työskennellä asiakkaidemme monipuolisissa sähkösuunnitteluprojekteissa – aina isommista laitostoimitusprojekteista spesifimpiin laitetoimitusprojekteihin. Työpäiviisi saattaa kuulua detaljisuunnittelua, kuten erilaisten piiri- ja johdotuskaavioiden tekemistä, mutta myös laajempien kokonaisuuksien hahmottamista esi- ja perussuunnitteluvaiheissa.

Vaatimukset

Tehtävässä menestymistä edesauttaa:

  • alan korkeakoulututkinto, esimerkiksi sähkötekniikan insinööri, jossa opintosi ovat vähintään jo loppusuoralla.
  • myös aiempi kokemus teollisuusympäristössä työskentelystä, esimerkiksi sähköasentajan töistä, on plussaa
  • alan sähkösuunnitteluohjelmistojen tuntemus, kuten E3, Cadmatic ja Eplan 

Arvostamme hyvää ja päättäväistä tekemisen meininkiä, joten hae rohkeasti mukaan, vaikkei sinulle olisi ehtinytkään kertyä paljoa työkokemusta! Tärkeintä meille on aito kiinnostuksesi alaa kohtaan, sekä oma motivaatiosi kasvaa ja kehittyä suunnittelun asiantuntijaksi. Tarkempi tehtävänkuva on räätälöitävissä oman osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan.

Muuta

Liity mukaan ammattitaitoiseen porukkaan, jossa on tilaa kasvaa ja kehittyä, sekä luoda omannäköistä urapolkua. Pakettiin kuuluu mainioiden työkavereiden lisäksi muitakin etuja, kuten lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut, sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Sporttisimmille tarjoamme kirsikkana kakun päälle myös mahdollisuuden työsuhdepyöräetuun.

Kiinnostuitko? Hienoa!

Laita hakemuksesi palkkatoiveineen meille viimeistään 21.12.2022. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti!

Lisätietoja tehtävästä antaa Matti Koskinen joko puhelimitse p. 041 547 9558 tai sähköpostitse osoitteesta matti.koskinen@alten.fi

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kahdellatoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää 37 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Publication date 21/11/2022
Location Tampere - Jyvaskyla - Vaasa
Recruiter Iida-Maria Hoikkala
Haku päättyy 21/12/2022
Reference Number Matti Koskinen