Nuorempia automaatiosuunnittelijoita

Tehtävät

Oletko vastikään valmistunut, tai ovatko opintosi jo loppusuoralla? Meillä olisi mahdollisesti paikka sinulle, sillä etsimme nyt

NUOREMPIA AUTOMAATIOSUUNNITTELIJOITA vakituiseen työsuhteeseen.

Roolissa pääset kehittämään ammatillista vetovoimaasi sekä kasvamaan suunnittelutyön asiantuntijaksi! Tulet työskentelemään osana innovatiivista ja kehityshenkistä suunnittelijoiden tiimiä, ja etenkin alkuvaiheessa pääset suunnittelemaan yhdessä kokeneempien kollegoiden kanssa. Työskentelypisteesi on tilanteesi mukaan neuvoteltavissa.

Rooli tarjoaa oivan mahdollisuuden työskennellä asiakkaidemme monipuolisissa suunnitteluprojekteissa – aina isommista laitostoimitusprojekteista spesifimpiin laitetoimitusprojekteihin. Työpäiviisi saattaa kuulua detaljisuunnittelua, kuten erilaisten piiri- ja johdotuskaavioiden tekemistä, mutta myös laajempien kokonaisuuksien hahmottamista esi- ja perussuunnitteluvaiheissa. Lisäksi sinulla on mahdollisuus päästä mukaan kiinnostaviin ohjelmointiprojekteihin, joissa pääset kehittämään osaamistasi ohjelmoinnin ja tiedonsiirron parissa.

Vaatimukset

Tehtävässä onnistumista edesauttaa:

  • alan korkeakoulututkinto tai opinnot loppusuoralla, esimerkiksi sähkö- ja automaatiotekniikan insinööri 
  • nykyaikaisten suunnitteluohjelmistojen tuntemus, kuten COMOS, Cadmatic ja ALMA 
  • taustaa ohjelmoinnista, esimerkiksi Siemens, Valmet ja Beckhoff -ohjelmistojen parissa

Lisäksi aiempi kokemus teollisuusympäristössä työskentelystä, esimerkiksi sähkö- tai automaatioasentajan töistä, on plussaa. Arvostamme kuitenkin hyvää tekemisen meininkiä, joten hae rohkeasti mukaan, vaikkei sinulle olisi ehtinytkään kertyä paljoa työkokemusta! Tärkeintä meille on kiinnostuksesi alaa kohtaan, sekä oma motivaatiosi kasvaa ja kehittyä roolin mukana.

Muuta

Tule mukaan ammattitaitoiseen porukkaan, jossa on tilaa kasvaa ja kehittyä, sekä luoda omannäköistä urapolkua. Pakettiin kuuluu lystikkäiden työkavereiden lisäksi muitakin etuja, kuten lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Sporttisimmille tarjoamme kirsikkana kakun päälle myös mahdollisuuden työsuhdepyöräetuun.

Kuulostaako houkuttelevalta? Hienoa!

Laita hakemuksesi palkkatoiveineen meille viimeistään 21.12.2022. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti!

Lisätietoja tehtävästä antaa Matti Koskinen joko puhelimitse p. 041 547 9558 tai sähköpostitse osoitteesta matti.koskinen@alten.fi

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kahdellatoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää 37 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Publication date 21/11/2022
Location Tampere - Jyvaskyla - Vaasa
Recruiter Iida-Maria Hoikkala
Haku päättyy 21/12/2022
Reference Number Matti Koskinen