Laitos -ja putkistosuunnittelijoita

Tehtävät

Haemme nyt kasvavaan ja kansainväliseen asiantuntijayritykseemme 

LAITOS- & PUTKISTOSUUNNITTELIJOITA

vakituiseen työsuhteeseen Tampereen & Jyväskylän toimipisteelleimme.

Tehtävässä pääset työskentelemään erilaisissa suunnitteluprojekteissa.

Asiakkaamme koostuvat erityisesti erilaisista energia- ja prosessiteollisuuden yrityksistä.

Tehtävään soveltuu myös vastavalmistunut tai uraansa aloitteleva suunnittelija, sillä tarvittaessa koulutamme sinut tehtävään. Hae siis rohkeasti, vaikka suunnittelukokemusta vielä puuttuisikin. Voit työskennellä joko yhden asiakkaan eri projektien parissa tai vaihtelevasti eri asiakkaiden kanssa.

Vaatimukset

Toivomme sinulta:

  • Soveltuvaa koulutusta esim. kone- tai energiatekniikan insinööri / DI
  • Kokemusta 3D-laite- tai -laitossuunnittelusta
  • Jonkin alan suunnitteluohjelmiston tuntemusta (esim. PDMS, E3D, Vertex G4 Plant, Autodesk Plant 3D, Solidworks, Catia)
  • AutoCAD 2D-osaaminen katsotaan eduksesi
  • Hyviä tiimitaitoja, oma-aloitteisuutta sekä ongelmanratkaisukykyä
  • Arvostamme aiempaa kokemusta kentältä, esimerkiksi laitoksen kunnossapitotehtävistä tai laitteiden/putkistojen asennusten ja asennusvalvonnan parista
  • Hyvää kielitaitoa: suomi ja englanti

Muuta

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan toimenkuvan kansainvälisessä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan. Meillä pääset työskentelemään rennossa ja matalan hierarkian omaavassa työyhteisössä yhdessä ammattitaitoisten ja auttamishaluisten oman alansa ammattilaisten kanssa. Hyvän ilmapiirin ja kiinnostavien työtehtävien lisäksi tarjoamme sinulle myös kattavan perehdytyksen sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Yhteistyökumppaneihimme kuuluu jo useita pohjoismaalaisia suuryrityksiä ja asiakaskuntamme laajentuu jatkuvasti. Toimintamme kasvaa kaiken aikaa ja kykenemme näin vastaamaan myös henkilöstömme kasvutarpeisiin.

Haluatko päästä työskentelemään Euroopan johtavassa suunnittelutoimistossa? Tartu siinä tapauksessa tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 17.12.2022 oheisesta linkistä. Haastattelemme kandidaatteja jo hakuprosessin aikana, joten kannattaa hakea, mikäli paikka kiinnostaa.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Experienced Business Managerimme Heikki Salo, heikki.salo(at)alten.fi

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kahdellatoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää 37 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Publication date 17/11/2022
Location Tampere - Jyvaskyla
Recruiter Odia Pekkalin
Haku päättyy 17/12/2022
Reference Number Heikki Salo