Suunnittelutiimin vetäjä / Pääsuunnittelija

Tehtävät

Kasvava asiantuntijaorganisaatiomme hakee nyt Raahen toimipisteeseen

SUUNNITTELUTIIMIN VETÄJÄ / PÄÄSUUNNITTELIJA

Johtamaan teollisuuden LVI- ja putkistosuunnittelua, sekä hallinnoimaan suunnitteluprojekteja. Tässä tehtävässä tulet toimimaan osa-alueen johtavana suunnittelijana. Vastuullesi kuuluvat lisäksi suunnittelutöiden ohjaaminen, työmääräarvioiden laatiminen ja projektien hallinnointi.

Tarjolla on vastuullinen rooli, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää asiantuntemustasi mielenkiintoisten projektien parissa ja olla tärkeä osa tulevaisuuden liiketoimintamme kehittämistä. Ketterä toimintamallimme ja matala organisaatiomme tarjoaa mahdollisuuksia ottaa vastuuta valmiuksiesi ja halusi mukaan. Teemme yhteistyötä merkittävimpien teollisuusyritysten kanssa niin lähialueellamme, kuin muuallakin Suomessa. Hyödynnämme joustavasti myös etätyön mahdollisuudet.

 

Vaatimukset

Haemme tehtävään henkilöä, jolta löytyy soveltuva insinöörin tai DI:n koulutus ja usean vuoden kokemus teollisuuden LVI-, prosessiputkisto- tai laitossuunnittelusta. Toivomme, että nautit vastuunottamisesta ja olet valmis saattamaan läpi myös haastavia projekteja. Arvostamme asiakaspalveluhenkistä asennetta ja aitoa halua palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Muuta

Me haluamme olla sinulle paras mahdollinen työpaikka. Kuuntelemme toiveitasi, arvostamme mielipiteitäsi ja panostamme avoimen työyhteisön ylläpitämiseen sekä toimintamme kehittämiseen. Meille työnantajana on tärkeää tarjota työntekijöillemme työnteon vastapainoksi erilaisia etuuksia, esim. liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin liittyen, sekä puhelin- ja polkupyöräetujen muodossa. Laaja työterveyshuolto pitää huolta työntekijöidemme terveydestä ja haluamme huolehtia myös työajan ulkopuolella työntekijöidemme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 11.12.2022. Aloitamme hakemusten läpikäymisen heti ja kutsumme sopivia hakijoita haastatteluihin jo hakuaikana. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Service Manager Aki Perälä (040 732 5085) tai Coaching Business Manager Ville Laakso (040 646 2422)

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kahdellatoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää 37 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Publication date 15/11/2022
Location Raahe
Recruiter Odia Pekkalin
Haku päättyy 11/12/2022
Reference Number Ville Laakso