Mekaniikkainsinööri

Tehtävät

Meillä nyt haussa MEKANIIKKAINSINÖÖRI, vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle.

Roolissa pääset monipuolisiin hommiin toimimaan niin mekaniikkasuunnittelussa, varaosapuolella, myyntipuolella, laadunvalvonnassa, kuin komponenttien korjaamisessa. Tässä monitoimiroolissa toimit osana rentoa ja ammattitaitoista suunnittelutiimiä. Tuntemus Autocad ja Inventor suunnitteluohjelmistoista on eduksesi, mutta voimme myös kouluttaa sinut näiden osaajaksi.

Vaatimukset

Sinulta kaipaamme:

  • Soveltuvaa koulutusta / insinööri tai diplomi-insinööri
  • Ymmärrystä paineilmasta
  • Suullista ja kirjallista suomen- sekä englanninkielen taitoa
  • Sujuvia tiimityöskentely- ja kommunikointitaitoja

Roolissa pääset toimimaan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, mahdollisuudella kehittyä kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan. Tukenasi toimii osaava ammattilaisten joukko, rennossa matalan hierarkian omaavassa työyhteisössä. Huolehdimme myö hyvinvoinnistasi erilaisten liikunta- ja kulttuuriharrastusten tukien avulla ja tarjoamme myös muun muassa tapaturmavakuutuksen myös vapaa-ajalle, työterveyshuollon lisäksi. 

Muuta

Kiinnostuksen herätessä jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen viimeistään 15.12.2022. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten suosittelemme lähettämään hakemuksen mahdollisimman pian.
Lisätietoja tehtävästä saa tarvittaessa kilauttamalla Jarkko Rissaselle, puh. +358 40 641 6130.

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kahdellatoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää 37 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Publication date 15/11/2022
Location Vantaa
Recruiter Iida-Maria Hoikkala
Haku päättyy 15/12/2022
Reference Number Jarkko Rissanen