Mekaniikkasuunnittelijoita

Tehtävät

 

Kiinnostaako mekaniikkasuunnittelu, mutta et tiedä mistä aloittaa? Tai oletko mahdollisesti suuntaamassa urallasi eteenpäin? Tsekkaapa tämä!

Tahdotko kasvamaan erilaisten urapolkujen parissa vakituisessa työsuhteessa Turun toimipisteellämme? Tartu siis tilaisuuteen ja tule työskentelemään osana ammattitaitoista ja rentoa suunnittelutiimiä. Voit olla jo kokemusta kerryttänyt vanha tekijä tai vasta suunnittelu-uraasi aloitteleva tulevaisuuden osaaja, sillä tehtävä on räätälöitävissä valitun henkilön osaamisen ja mielenkiinnon mukaan. Kerro meille minkälaisesta suunnittelusta olet kiinnostunut.

 

 

Vaatimukset

Roolissa uraasi vauhdittaa:

  • Soveltuva koulutusta konetekniikan alalta (insinööri tai DI)
  • Aikaisempaa työkokemusta suunnittelutöistä (harjoittelut/kesätyöt)
  • Alan suunnitteluohjelmistojen tuntemusta (Catia V6, Creo, Solidworks)
  • Tiimityötaitoja sekä hyviä kommunikointi taitoja

Muuta

Miksi ALTEN?

Meille ALTENilla on tärkeää tarjota työntekijöillemme työnteon vastapainoksi arkea parantavia etuuksia. Tuemme työntekijöidemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia sekä tarjoamme mahdollisuuden arjen irtiottoihin. Lisäksi meiltä löytyy muun muassa työsuhdepyöräetu.

Laaja työterveyshuoltomme pitää huolta työntekijöidemme terveydestä. Haluamme huolehtia myös työajan ulkopuolella työntekijöidemme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.

Pohjoisen seuduista innostuville tiedoksi 😊 meillä on mahdollisuus hyödyntää ALTENin lomamökkejä, joita löytyy esimerkiksi Sallan kauniista maisemista.

Emme halua menettää tilaisuutta saada sinua joukkoomme, joten palkkaamme jatkuvasti loistavia asiantuntijoita myös ilman tiedossa olevaa toimeksiantoa.

Kolahtiko ruudun sillä puolen? Lähetä hakemus palkkatoiveineen viimeistään 16.10.2022. Aloitamme haastattelut timanttisten hakijoiden kanssa jo hakuaikana, joten toimithan nopeasta!

Mikäli tehtävä herätti kysymyksiä tai kiinnostusta, älä epäröi olla yhteydessä Jarkkoon puh. +358 40 641 6130 tai Eemeliin puh +358 40 152 4291

 

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kahdellatoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää 37 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Publication date 20/09/2022
Location Turku - Raisio - Kaarina | Finland
Recruiter Kaisa Pesonen
Haku päättyy 16/10/2022
Reference Number AD001561