Embedded Software Developer

Tehtävät

Onko lomat vietelty? Kiikareissa uudet loistavat haasteet syksyn pimeisiin aamuihin? Meillä haussa Embedded Software Developer vakituiseen työsuhteeseen Ouluun, Raaheen, Kajaaniin tai Tampereelle. Työntekopaikan suhteen olemme hyvin joustavia ja lisäksi meillä on hyvät etätyömahdollisuudet.

Meillä pääset osaksi kansainvälistä työympäristöä, joka tarjoaa monipuolisia ja haasteellisia projekteja. Työyhteisömme koostuu kokeneista ICT-ammattilaisista, joiden kanssa pääset kehittämään omia kykyjäsi sekä halutessasi koko yksikkömme toimintaa. Projekteissamme kehitämme ja ylläpidämme asiakkaidemme uusia sekä jo olemassa olevia järjestelmiä.

Tulet parhaiten loistamaan tehtävässä, mikäli sinulta löytyy hyvää ymmärrystä sulautettujen järjestelmien C++ ohjelmistokehityksestä, osaamista Linux-käyttöjärjestelmistä ja reaaliaikajärjestelmistä. Lisäksi sinulla on jo muutaman vuoden kokemus ohjelmistokehityksen parista ja kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi. 

Vaatimukset

Roolissa menestymistä vauhdittaa:

  • Soveltuva koulutus (insinööri tai diplomi-insinööri) 
  • Ongelmanratkaisukyky
  • Aktiivinen ote ja kyky viedä asioita eteenpäin
  • Pystyt työskentelemään itsenäisesti ja toimit hyvin myös tiimissä

Muuta

Miksi ALTEN?

Meille ALTENilla on tärkeää tarjota työntekijöillemme työnteon vastapainoksi arkea parantavia etuuksia. Tuemme työntekijöidemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia sekä tarjoamme mahdollisuuden arjen irtiottoihin. Lisäksi meiltä löytyy muun muassa työsuhdepyöräetu.

Laaja työterveyshuoltomme pitää huolta työntekijöidemme terveydestä. Haluamme huolehtia myös työajan ulkopuolella työntekijöidemme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.

Pohjoisen seuduista innostuville tiedoksi 😊 meillä on mahdollisuus hyödyntää ALTENin lomamökkejä, joita löytyy esimerkiksi Sallan kauniista maisemista.

Emme halua menettää tilaisuutta saada sinua joukkoomme, joten palkkaamme jatkuvasti loistavia asiantuntijoita myös ilman tiedossa olevaa toimeksiantoa.

Kolahtiko ruudun sillä puolen? Lähetä hakemus palkkatoiveineen viimeistään 16.10.2022. Aloitamme haastattelut timanttisten hakijoiden kanssa jo hakuaikana, joten toimithan nopeasta!

Lisätietoja tehtävän sisällöstä antaa tarvittaessa Kari Myöhänen, kari.myohanen@alten.fi tai Shahin Amirkhani, shahin.amirkhani@alten.fi

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimmista teknologia- ja IT-alan insinööri- ja suunnittelutoimistoista. Toimimme tällä hetkellä jo kahdellatoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää 37 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua alan omistautuneinta osaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

 

 

Lisätiedot
Publication date 20/09/2022
Location Oulu - Raahe - Kajaani - Tampere
Recruiter Kaisa Pesonen
Haku päättyy 16/10/2022
Reference Number AD001559