Lead Developer

Tehtävät

Puuttuuko nykyisestä työstäsi haasteita? Kiinnostaako seuraava steppi laajempien haasteiden parissa?

Nyt haussa vakituiseen työsuhteeseen LEAD DEVELOPER monipuolisiin asiantuntija, mentorointi ja ohjelmistokehittäjän rooliin. Tehtävässä pääset projektista riippuen jakamaan omaa osaamistasi muille ICT-asiantuntijoille. Toimipaikkasi voi olla tilanteesi mukaan Oulussa, Raahessa, Kajaanissa tai Tampereella. Lopullisen työntekopaikan suhteen olemme hyvin joustavia ja lisäksi meillä on hyvät etätyömahdollisuudet.

Olet innostunut moderneista ohjelmistokehitysmenetelmistä ja tekniikoista sekä niiden tarjoamista mahdollisuuksista asiakkaiden liiketoiminnan haasteiden ratkaisemiseksi.

Vaatimukset

Hyvän Lead developerin ABC:

● Johdat tiimiä teknisessä mielessä esimerkin kautta kirjoittamalla korkealaatuista koodia, joka toimii tarvittaessa mallina vielä uransa alkupuolella oleville asiantuntijoille

● Kokemusta API-rajapinnoista (REST, JSON) ja mielellään myös GraphQL, Websocket sekä API-management teknologioista

● Hyviä kommunikaatiotaitoja sekä kykyä toimia dynaamisessa ja ketterässä kehitystiimissä

● Innostusta auttaa ja sparrata kollegoiden kanssa ja kehittää tiimin toimintaa

● Vahvaa osaamista seuraavilla osa-alueilla: Node.js, backend-kehitys, tietokannat (SQL, NoSQL) ja integraatiot

● Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

● Vahvaa osaamista React-, Redux- tai muusta web-kehityksestä

Muuta

Miksi ALTEN?

Meille ALTENilla on tärkeää tarjota työntekijöillemme työnteon vastapainoksi arkea parantavia etuuksia. Tuemme työntekijöidemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia sekä tarjoamme mahdollisuuden arjen irtiottoihin. Lisäksi meiltä löytyy muun muassa työsuhdepyöräetu.

Laaja työterveyshuoltomme pitää huolta työntekijöidemme terveydestä. Haluamme huolehtia myös työajan ulkopuolella työntekijöidemme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.

Pohjoisen seuduista innostuville tiedoksi 😊 meillä on mahdollisuus hyödyntää ALTENin lomamökkejä, joita löytyy esimerkiksi Sallan kauniista maisemista.

Emme halua menettää tilaisuutta saada sinua joukkoomme, joten palkkaamme jatkuvasti loistavia asiantuntijoita myös ilman tiedossa olevaa toimeksiantoa.

Kolahtiko ruudun sillä puolen? Lähetä hakemus palkkatoiveineen viimeistään 16.10.2022. Aloitamme haastattelut timanttisten hakijoiden kanssa jo hakuaikana, joten toimithan nopeasta!

Lisätietoja tehtävän sisällöstä antaa tarvittaessa Kari Myöhänen, kari.myohanen@alten.fi tai Shahin Amirkhani, shahin.amirkhani@alten.fi

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimmista teknologia- ja IT-alan insinööri- ja suunnittelutoimistoista. Toimimme tällä hetkellä jo kahdellatoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 42 000 asiantuntijaa 30:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua alan omistautuneinta osaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Publication date 20/09/2022
Location Oulu - Raahe - Kajaani - Tampere
Recruiter Kaisa Pesonen
Haku päättyy 16/10/2022
Reference Number AD001558