Test Automation Specialist

Tehtävät

Testiautomaatioasiantuntija!

Tarjolla vakituinen pesti, jossa voit halutessasi työskennellä joko meidän Tampereen, Jyväskylään, Raahen tai Oulun toimistollamme tai täysin etänä hieman projektin tarpeista riippuen.

Haaveiletko uusista suunnitelmista kesälomien päätteeksi?

Haemme kehitysintoiseen joukkoomme testiautomaatioguruja, joille on jo kertynyt kenttäkokemusta testauksesta sekä alan työkaluista ja tekniikoista. Tässä roolissa pääset osaksi testauksen kehityshankkeitamme esimerkiksi DevOpsin tai ohjelmistokehityksen parissa.

Vaatimukset

Roolissamme menestymistäsi vauhdittaa:

  • soveltuvien teknologioiden hallinta (Robot Framework, Jenkins, Linux)
  • ohjelmointikokemus (Python, JavaScript, C# tai Java)
  • DevOps-osaaminen (Docker, Kubernetes, Ansible)
  • kokemus pilviympäristöistä (AWS, Azure, GCP)
  • soveltuva ICT-alan alempi tai ylempi korkeakoulututkinto
  • sujuva suomen ja englannin kielitaito

Muuta

Tärkeintä meille on aito kiinnostuksesi alaa kohtaan, sekä oma motivaatiosi kasvaa itsenäisen roolin puitteissa. Hyppää mukaan ammattitaitoiseen porukkaan, jossa pääset aidosti vaikuttamaan tulevaisuuden projekteihisi ja luomaan omannäköistä jatkumoa urapolullesi. Suunnittelutoimistomme suuria etuja on väljä liikkuvuus tehtävänkuvien välillä. Eli mikäli vastuiden päivittäminen uudenlaiseen suuntaan tulee myöhemmin ajankohtaiseksi, meillä tämäkin on aina neuvoteltavissa!

Pakettiin kuuluu toki hulvattomien työkavereiden lisäksi muitakin etuja, kuten lounas, liikunta- ja kulttuuriedut ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Sporttisimmille tarjoamme kirsikkana kakun päälle myös mahdollisuuden työsuhdepyöräetuun.

Kolahtiko screenin sillä puolen? Mahtavaa!

Laita hakemuksesi palkkatoiveineen meille 16.10.2022. mennessä. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana, mutta nautitaan silti kesästä! Aloitus joustavasti kesälomakauden jälkeen!

Lisätietoja tehtävästä antaa pohjoisen alueen osalta Kari (kari.myohanen@alten.fi) ja keskisen alueen projekteihin liittyen osalta Shahin (shahin.amirkhani@alten.fi)

PS. ALTEN Finland löytyy nyt myös Instagramista, ota meidät seurantaan @alten.finland ja kurkkaa, millaiselta arki meillä näyttää. 😊

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimmista teknologia- ja IT-alan insinööri- ja suunnittelutoimistoista. Toimimme tällä hetkellä jo kahdellatoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää 37 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua alan omistautuneinta osaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin. 

Lisätiedot
Publication date 20/09/2022
Location Tampere - Oulu - Raahe - Jyvaskyla - Kajaani
Recruiter Kaisa Pesonen
Haku päättyy 16/10/2022
Reference Number AD001556