QA-asiantuntija

Tehtävät

Hei! Oletko sinä etsimämme QA-asiantuntija? tai QA Manageri?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ympäristön kansainvälisessä yrityksessä, jossa mahdollisuutesi kehittyä asiantuntijana on meille tärkeää ja tarjoammekin laajan kokonaisuuden kehittymisen mahdollisuuksia. Meillä pääset vaikuttamaan rennossa ja matalan hierarkian omaavassa yhteisössä, yhdessä raudanlujien ja avuliaiden oman alansa ammattilaisten kanssa.

Toimimme Suomen johtavien yrityksien kanssa liiketoimintakriittisissä kehityshankkeissa ohjelmistotestauksen, DevOpsin sekä ohjelmistokehityksen tehtävissä. Asiakkuuksina meillä on Suomen isoimpia yrityksiä, joiden kautta on mahdollista päästä haastamaan itseään.  Meillä pääset soveltamaan ja kehittämään osaamistasi mielenkiintoisten haasteiden parissa.

Vaatimukset

Toimimme tiimeissä läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, joten tiimityöskentely- ja kommunikointitaidot ovat tehtävän menestyksekkään hoitamisen kannalta olennaisia. Kokemus testauksen hallinnasta ja testauksen kokonaisvaltaisesta kehittämisestä ja ymmärrystä tai kokemusta teknisestä testauksesta (testi automaatio, DevOps, suorituskykytestaus) on etu. Kommunikoimme arjessa Suomen kielen lisäksi usein myös Englanniksi.

Meille on tärkeää tarjota asiantuntijoillemme vastapainoksi erilaisia etuuksia. Tuemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksiasi sekä Altenilla olet myös oikeutettu työsuhdepolkupyörään, puhelinetuun ja hyvinvointietuun. Haluatko tehdä etätöitä lumenvalkeissa maisemissa Lapissa? käydä perheen kanssa laskettelemassa? Meillä Pääset nauttimaan yrityksen mökistä Sallassa muutaman kilometrin päässä laskettelurinteistä ja hiihtoladuista. Muista pakata merinovillapitkikset!

Muuta

Eikä siinä vielä kaikki!

Laaja työterveyshuolto pitää huolta terveydestämme ja huolehdimme myös toimistoajan ulkopuolella henkilökuntamme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.

Palkkauksesi määräytyy kokemuksestasi ja osaamisestasi riippuen. Voit ilmoittaa palkkatoiveesi hakemuksen yhteydessä. Aloitamme hakemusten läpikäymisen heti ja kutsumme sopivia hakijoita haastatteluihin jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

ALTEN Finland löytyy Linkedinistä sekä Instagramista, ota meidät seurantaan @alten.finland ja kurkkaa, millaiselta arki meillä näyttää.

Lisätietoja voi kysyä Business Manager Shahin Amirkhani https://www.linkedin.com/in/shahinamirkhani/  tai  shahin.amirkhani (at) alten.fi

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimmista teknologia- ja IT-alan asiantuntijatoimistoista. Toimimme tällä hetkellä jo kolmellatoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää n. 45 000 asiantuntijaa yli 30:ssä eri maassa.

Lisätiedot
Publication date 20/09/2022
Location Tampere | Finland
Recruiter Kaisa Pesonen
Haku päättyy 16/10/2022
Reference Number AD001554