Mekaniikkasuunnittelijoita

Tehtävät

Onko lomat vietelty ja kiikareissa uudet haasteet syyskauden avaukseen? Meillä nyt haussa

MEKANIIKKASUUNNITTELIJOITA  

vakituiseen työsuhteeseen Tampereen toimipisteellemme. Voit työskennellä myös osittain asiakkaamme tiloissa ja/tai etänä sovitusti. 

Mekaniikkasuunnittelijana työpöydällesi kuuluvat mm. erilaisten kone-ja laitetoimitusprojektien suunnitteluvastuut, joko yksittäisten tuotteiden tai isompien kokonaisuuksien osalta, halusi ja osaamisesi mukaan. Tulet työskentelemään yhdessä ALTENin omien suunnittelijoiden sekä asiakkaidemme suunnittelijoiden kanssa. 

Kerrothan meille jo hakemuksessai minkälaisten tehtävien ja erityisosaamisen kanssa haluaisit työskennellä. Tehtäväsi voivat painottua oman mielenkiintosi mukaan esimerkiksi

  • liikkuvien työkoneiden suunnitteluun
  • akkujärjestelmien suunnitteluun
  • prosessi- ja energiateollisuuden koneiden ja laitteiden suunnitteluun
  • robotiikka- ja automaatiojärjestelmien mekaniikkasuunnitteluun
  • nostoapuvälineiden ja kuljettimien suunnitteluun

Lisäksi osassa projekteista toimenkuvasi voi kokemuksestasi riippuen sisältää myös pääsuunnittelijan tai projektipäällikön vastuita.

Vaatimukset

Etsimme henkilöä, jolta löytyy soveltuva koulutus, esim. konetekniikan insinööri tai DI, sekä mielellään vähintään 2-5 vuoden suunnittelukokemusta työelämässä. Toivomme myös, että käytät sujuvasti jotain alan mallinnusohjelmista (SolidWorks, NX, Catia, Inventor). Teemme tiiviisti yhteistyötä asiakkaidemme kanssa, joten hyvät kommunikaatiotaidot ovat sinulle eduksi. Toivomme, että pidät tiimityöskentelystä ja olet valmis ottamaan vastuuta projekteissa. Oletko ehkä siis innovatiivinen ongelmanratkaisija, joka syttyy tiimityöskentelystä ja kykenee ottamaan itsenäistä roolia projektinvedosta.

Muuta

Pakettiin kuuluu mukavan työyhteisön lisäksi muitakin perinteisiä etuja, kuten lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä mahdollisuus työsuhdepuhelimeen ja -polkupyörään. Ja Pohjoisen seuduista innostuville tiedoksi, että lisäksi meillä on mahdollisuus hyödyntää ALTENin lomamökkejä, joita löytyy esimerkiksi Sallan kauniista maisemista.

Kolahtiko ruudun sillä puolen? Hienoa!

Laita CV’si tai hakemuksesi palkkatoiveineen meille viimeistään 31.8.2022. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana! Useimpien tehtävien aloitus tapahtuu joustavasti jo syyskuussa, joten toimithan nopeasti!

Lisätietoja tehtävästä antaa Coaching Business Managerimme Anna Lammi anna.lammi@alten.fi, puh. 0400 528 273, joten soita rohkeasti ja kysy lisää.

 

ALTEN Finland on yksi Suomen monialaisimmista suunnittelu- ja konsultointiyrityksistä, joka toimii tällä hetkellä jo yhdellätoista eri paikkakunnalla. Olemme osa kansainvälistä ALTEN Groupia, joka työllistää yli 42 000 asiantuntijaa yli 30:ssä eri maassa.

Lisätiedot
Publication date 05/08/2022
Location Tampere | Pirkanmaa
Recruiter Marju Virtanen
Haku päättyy 31/08/2022
Reference Number Anna Lammi