Tuotekehitys- /testausinsinööri

Tehtävät

Vahvistamme osaamistamme ja etsimme nyt joukkoihimme

TUOTEKEHITYS- / TESTAUSINSINÖÖRIÄ vakituiseen työsuhteeseen Hyvinkään toimipisteelle. Pääasiallisena työskentelypaikkanasi toimii asiakkaan tilat Järvenpäässä.

Sinulla voi olla muutaman vuoden työkokemus, mutta tärkeintä meille on halusi oppia ja kehittyä, joten voit myös olla vastavalmistunut omaa uraasi aloitteleva insinööri.

Työtehtävä sisältää mekaniikkasuunnittelua kuten mm. tuotekehitystä paperikoneiden jälkikäsittelylaitteisiin liittyen, tutkimusprojektinhoitoa ja koeajosuunnitelmien tekoa. Lisäksi tehtävässä pääset tekemään raportointia sekä asennustyötä koekoneella.

Vaatimukset

Toivomme sinulta:  

  • Soveltuvaa koulutusta konesuunnitteluun, -kehitykseen, tai paperinvalmistukseen (insinööri tai DI)
  • Catia V5/V6 osaamista, tai jonkin muun 3D suunnitteluohjelman hallintaa
  • Oma-aloitteisuutta, ongelmanratkaisukykyä ja suunnittelukykyä
  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti

Tehtävässä menestymistäsi edesauttaa aikaisempi kokemus paperin valmistuksesta tai paperikoneen jälkikäsittelylaitteista. Sujuvan tiimityöskentelyn takaamiseksi sinulta löytyy vastuunottohalua, asiakaslähtöistä asennetta ja halua oppia uutta ja kehittyä oman urasi huippuammattilaiseksi!

Muuta

Me haluamme olla sinulle paras mahdollinen työpaikka ja tarjota sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen toimenkuvan lisäksi kansainvälisen työympäristön, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan.

Meidän rennossa työyhteisössä kaikki ovat valmiita auttamaan toisiaan ja meille myös vapaa-aika on tärkeää, jota tuemme esim. liikunta- ja kulttuuriedulla sekä mahdollisuudella hyödyntää ALTENin lomamökkejä, joita löytyy mm. Sallan kauniista maisemista!

Kattava työterveyshuolto pitää huolta työntekijöidemme terveydestä, mutta haluamme huolehtia myös työajan ulkopuolella työntekijöidemme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.

Kuulostaako hyvältä? Hienoa!

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 2.9.2022 Työt alkavat sopimuksen mukaan. Lisätietoja työtehtävästä antaa Experienced Business Manager Vesa Sokka, 040 755 8421.

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kahdellatoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää 37 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Publication date 03/08/2022
Location Järvenpää - Hyvinkää - Riihimäki - Vantaa
Recruiter Linda Roos
Haku päättyy 02/09/2022
Reference Number AD001466