Tuotetietojärjestelmän konfiguroija

Tehtävät

Kasvava asiantuntijayritykseemme etsii nyt syksyllä alkavaan projektiin

TUOTETIETOJÄRJESTELMÄN KONFIGUROIJAA 

vakituiseen työsuhteeseen Hyvinkään toimipisteellemme toimimaan haastavien asiakasprojektiemme parissa. Varsinainen työpisteesi tulee ainakin alkuun sijaitsemaan asiakkaamme toimitiloissa Hyvinkäällä.  

Tarjolla on itsenäinen rooli, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää asiantuntemustasi mielenkiintoisten projektien parissa. Tulet työskentelemään tehtävissä, jossa muodostetaan tuoterakenteita asiakkaamme tuotetietojärjestelmään (PDM, Product Data Management). Tuoterakenteiden teon oheen kuuluu tarvittavat selvitystyöt ja kokonaiskuvan muodostaminen. Ensimmäisenä tehtävänä on muodostaa uuden tuotteen tuoterakenne, tarvittaessa aikaisempien tuotteiden rakenteita malleina hyödyntäen.

Tehtävässä on mahdollisuus kehittyä erityisesti tuotetietämyksen ja järjestelmäosaamisen saroilla. Riippuen mielenkiinnostasi, voi tehtävästä pidemmällä aikajänteellä pyrkiä siirtymään esimerkiksi projektikoordinoinnin suuntaan.

Vaatimukset

Menestyt parhaiten tässä roolissa, jos sinulla on alalle soveltuva koulutus: esim. Insinööri tai DI ja hyvä suomen sekä englannin taito. Eduksi katsomme ymmärryksen teknisten laskentaohjelmien käytöstä ja tuoterakenteen periaatteesta PDM-järjestelmässä, ohjelmoinnin perusteiden osaamisesta (IF / ELSE –tyyliset ehtolauseet), kokemuksen PDM-järjestelmistä sekä 2D-/Layout -piirustusten lukutaidosta.

Muuta

Tarjolla on vakituinen työpaikka mielenkiintoisessa ja menestyvässä yrityksessä, jossa sinulla on loistava tilaisuus päästä tekemään pitkää uraa ja kehittämään omaa osaamista. Perinteisten etuuksien lisäksi (mm. liikunta- ja kulttuurietu, polkupyöräetu sekä laaja työterveyshuolto) huolehdimme myös työajan ulkopuolella työntekijöidemme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella. Lisäksi meillä on käytössä liukuva työaika mikä mahdollistaa joustoa työaikojen ympärille. Kirsikkana kakun päälle tarjoamme mahdollisuuden vuokrata yrityksemme mökkejä ympäri Suomessa, esimerkiksi Sallan upeissa maisemissa.

Heräsikö mielenkiintosi? Mahtavaa!

Laita rohkeasti hakemus palkkatoiveen pian, kuitenkin viimeistään 21.8.2022. Käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti! Huomaathan kuitenkin, että kesälomakausi voi hieman sekoittaa rekrytointiprosessia.

Mikäli sinulle heräsi kysymyksiä tehtävään liittyen älä epäröi olla yhteydessä Business Manager Matti Peltolaan, matti.peltola@alten.fi / 040 635 9896

ALTEN Finland on yksi Suomen monialaisimmista suunnittelu- ja konsultointiyrityksistä, joka toimii tällä hetkellä jo yhdellätoista eri paikkakunnalla. Olemme osa kansainvälistä ALTEN Groupia, joka työllistää yli 42 000 asiantuntijaa yli 30:ssä eri maassa.

Lisätiedot
Publication date 02/08/2022
Location Hyvinkää - Järvenpää - Riihimäki - Vantaa | Finland
Recruiter Linda Roos
Haku päättyy 21/08/2022
Reference Number AD001463