Mekaniikkasuunnittelija

Tehtävät

Nyt on haku päällä!  Etsimme MEKANIIKKASUUNNITTELIJAA vahvistamaan osaajatiimimme rivejä. Tässä työtehtävässä pääset työskentelemään osana huumorintajuista, mutta ammattitaitoista tiimiä. Työsuhde on vakituinen ja työtehtävät tulevat sijoittumaan asiakkaamme tiloihin pääkaupunkiseudulla, ja etätyökin on osittain mahdollista. Mekaniikkasuunnittelijana pääset työskentelemään laitesuunnittelu- ja asiantuntijatehtävien parissa. Toimenkuvat koostuvat monipuolisista mekaniikkasuunnittelun tehtävistä ja ne voivat liittyä esimerkiksi elektroniikkalaitteiden tai koneiden suunnitteluun, mallinnukseen tai tuotekehitykseen. Aiempi kokemus vastaavista suunnittelutehtävistä on sinulle plussaa.

Vaatimukset

Menestyt parhaiten tässä roolissa, jos sinulla on:

  • Alalle soveltuva koulutusinsinööri tai DI
  • Ainakin yhden 3D-suunnitteluohjelmiston hyvää hallintaa (esim. Creo, SolidWorks)
  • Hyvä suomen ja englannin kielen taito
  • Noin 3v kokemus vastaavista tehtävistä

Eduksesi katsomme:

  • Yleistiedon sähkölaitteista sekä aikaisemman kokemuksen ohutlevy, - tai teräsrakennesuunnittelusta, mallinnuksesta -tai hitsatuista pinnoista tietämystä 
  • Aikaisemma kokemuksen projektityöskentelystä 
  • Kokemuksen Creon käytöstä
  • Kokemuksen PDM-järjestelmistä

Muuta

Tarjolla on vakituinen työpaikka mielenkiintoisessa ja menestyvässä yrityksessä, jossa sinulla on loistava tilaisuus päästä tekemään pitkää uraa ja kehittämään omaa osaamista. Perinteisten etuuksien lisäksi (mm. liikunta- ja kulttuurietu, polkupyöräetu sekä laaja työterveyshuolto) huolehdimme myös työajan ulkopuolella työntekijöidemme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella. Lisäksi meillä on käytössä liukuva työaika mikä mahdollistaa joustoa työaikojen ympärille. Kirsikkana kakun päälle tarjoamme mahdollisuuden vuokrata yrityksemme mökkejä ympäri Suomessa, esimerkiksi Sallan upeissa maisemissa.

Heräsikö mielenkiintosi? Mahtavaa!

Laita rohkeasti hakemus palkkatoiveen pian, kuitenkin viimeistään 31.08.2022. Käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti!

Mikäli sinulle heräsi kysymyksiä tehtävään liittyen, ole yhteydessä Business Manageriin Samuli Saukkoon, samuli.saukko@alten.fi

ALTEN Finland on yksi Suomen monialaisimmista suunnittelu- ja konsultointiyrityksistä, joka toimii tällä hetkellä jo yhdellätoista eri paikkakunnalla. Olemme osa kansainvälistä ALTEN Groupia, joka työllistää yli 42 000 asiantuntijaa yli 30:ssä eri maassa.

Lisätiedot
Publication date 01/08/2022
Location Helsinki - Espoo - Vantaa
Recruiter Sonja Faezi
Haku päättyy 31/08/2022
Reference Number AD001462