Mekaniikkasuunnittelijoita

Tehtävät

Sinä Mekaniikkasuunnittelija. Etsitkö uusia haasteita mekaniikkasuunnittelun parissa? Haluatko päästä kasvamaan erilaisten urapolkujen parissa vakituisessa työsuhteessa Turun toimipisteellämme?

Pääset työskentelemään osana ammattitaitoista ja rentoa suunnittelutiimiä. Voit olla jo kokemusta kerryttänyt vanha tekijä tai vasta suunnittelu-uraasi aloitteleva tulevaisuuden osaaja, sillä tehtävä on räätälöitävissä valitun henkilön osaamisen ja mielenkiinnon mukaan.

 

Vaatimukset

Sinulta toivomme:

  • Soveltuvaa koulutusta esim. konetekniikan alalta (insinööri tai DI)
  • Aikaisempaa työkokemusta suunnittelutöistä
  • Alan suunnitteluohjelmistojen tuntemusta (Catia V6, Creo, Solidworks)
  • Tiimityötaitoja sekä hyviä kommunikointi taitoja
  • Kokemus teollisuus ympäristöistä on eduksesi

Muuta

Tule meille kehittymään yhdessä apuaan antavien ja ammattitaitoisten kollegoiden kanssa! Täällä sinua odottavat mukavat työkaverit, modernit työskentelytilat sekä monipuoliset työtehtävät! Ja on meillä tietysti myös muita etuja, kuten lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä kirsikkana kakun päällä työsuhdepyöräetu vakituisille työntekijöille.

Jos kiinnostuksesi heräsi, lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 17.8.2022. Toimi pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana!

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Jarkko Rissanen, puh. +358 40 641 6130 tai Eemeli Kontto puh +358 40 152 4291

 

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kahdellatoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää 37 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Publication date 25/07/2022
Location Turku - Raisio - Kaarina
Recruiter Kaisa Pesonen
Haku päättyy 17/08/2022
Reference Number AD001461