Kokenut sähkösuunnittelija

Tehtävät

Haemme menestyvään ja kasvavaan asiantuntijayritykseemme

KOKENEEMPAA SÄHKÖSUUNNITTELIJAA

vakituiseen työsuhteeseen Turun toimipisteellemme. Tehtävässä pääset toimimaan teknisenä asiantuntijana vaativissa sähkösuunnitteluprojekteissa. Tehtävänkuvaa muokataan hakijan mielenkiintoja ja kokemusta vastaavaksi. Tarjoamme asiantuntijapalveluita kaikilta sähkösuunnittelun aloilta, joten mielenkiintoisia projekteja löytyy, olit sitten erikoistunut mihin tahansa.

Vaatimukset

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Soveltuvaa koulutusta sähkötekniikan alalta (insinööri tai DI)
  • Useamman vuoden kokemusta suunnittelutehtävistä
  • Nykyaikaisten suunnitteluohjelmistojen osaamista esim. (Eplan, E3, Cadmatic, Autocad, NX)
  • Hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
  • Asiakaslähtöistä asennetta ja vastuunottohalua
  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti

Muuta

Tarjoamme sinulle haastavan toimenkuvan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä. Meillä pääset työskentelemään rennossa ja matalan hierarkian omaavassa työyhteisössä, yhdessä raudanlujien ja apuaan antavien oman alansa ammattilaisten kanssa.

Me haluamme olla sinulle paras mahdollinen työpaikka. Kuuntelemme toiveitasi, arvostamme mielipiteitäsi ja panostamme avoimen työyhteisön ylläpitämiseen sekä toimintamme kehittämiseen. Tuemme työntekijöidemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia sekä tarjoamme mahdollisuuden ottaa irtiottoja arjesta mm. kertyneillä työajantasaamisvapailla eli pekkasilla. Laaja työterveyshuolto pitää huolta työntekijöidemme terveydestä. Haluamme huolehtia myös työajan ulkopuolella työntekijöidemme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella. 

Jos kiinnostuksesi heräsi, lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 17.8.2022. Toimi pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana!

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Jarkko Rissanen, puh. +358 40 641 6130 tai Eemeli Kontto puh +358 40 152 4291

Lisää meistä: https://www.alten.fi/

ALTEN Finland LinkedInissä: https://www.linkedin.com/company/altenfinland/

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kahdellatoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää 37 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Publication date 25/07/2022
Location Turku - Raisio - Kaarina
Recruiter Kaisa Pesonen
Haku päättyy 17/08/2022
Reference Number AD001460