Embedded Software Developer

Tehtävät

Haluatko päästä työskentelemään huippujen kollegoiden kanssa asiantuntijalähtöisessä yhteisössä, jonne on aidosti hauska tulla töihin? Haluamme olla juuri sinulle paras työpaikka, jossa arki on sujuvaa ja missä huolehdimme myös sinun ammatillisesta kehittymisestä. Kannustamme ja tuemme asiantuntijoitamme osallistumaan osaamista kehittäviin tapahtumiin ja koulutuksiin sekä verkostoitumaan alan parhaiden tekijöiden kanssa.  

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä. Pääset työskentelemään yhdessä kokeneiden ammattilaisten kanssa. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan ja pääset halutessasi myös mukaan kehittämään yksikkömme toimintaa. Olemme kehittämässä asiakkaidemme uusia järjestelmiä ja ylläpidämme jo toimitettuja ratkaisuja. 

 

Nyt haemme menestyvään ja kasvavaan asiantuntijayritykseemme Embedded Software Developeria vakituiseen työsuhteeseen Ouluun, Raaheen, Kajaaniin tai Tampereelle. Työntekopaikan suhteen olemme hyvin joustavia.

Vaatimukset

Mitä toivomme sinulta 

Olet etsimämme Embedded Software Developer, mikäli sinulta löytyy hyvää ymmärrystä sulautettujen järjestelmien C++ ohjelmistokehityksestä, tietoa Linux-käyttöjärjestelmistä (esim. Yocto) sekä reaaliaikajärjestelmistä. 

Sinulla on jo muutaman vuoden kokemusta ohjelmistokehityksen parista ja kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi. 

Lisäksi arvostamme jos sinulla on: 

  • Soveltuvaa koulutusta (insinööri tai diplomi-insinööri) esim. tietotekniikan tai elektroniikan alalta 
  • Asiakaslähtöistä asennetta ja vastuunottohalua
  • Kykyä työskennellä itsenäisesti 
  • Hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta sekä ongelmanratkaisukykyä

Muuta

Toimimme pääosin Helsingissä, Tampereella ja Oulun alueella itsenäisenä IT-yksikkönä osana globaalia teknologia-alan yritystä. Altenin IT-yksikössä työskentelee tällä hetkellä reilu sata asiantuntijaa, josta muodostuu tiivis yhteisö alamme johtavia asiantuntijoita. Meillä saat mahdollisuuden työskennellä halutessasi myös ulkomailla. 

Palkkaamme jatkuvasti loistavia asiantuntijoita myös ilman tiedossa olevaa toimeksiantoa, sillä emme halua menettää tilaisuutta saada sinua joukkoomme. Mikäli saimme herätettyä mielenkiintosi ja haluat liittyä tiimimme, lähetä hakemus oheisen linkin kautta, niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä! 

Lisätietoja tehtävän sisällöstä antaa tarvittaessa Kari Myöhänen, kari.myohanen@alten.fi tai Shahin Amirkhani, shahin.amirkhani@alten.fi

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimmista teknologia- ja IT-alan insinööri- ja suunnittelutoimistoista. Toimimme tällä hetkellä jo kahdellatoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää 37 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua alan omistautuneinta osaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

 

 

Lisätiedot
Publication date 25/07/2022
Location Oulu - Raahe - Kajaani - Tampere
Recruiter Kaisa Pesonen
Haku päättyy 17/08/2022
Reference Number AD001457