Automaatiosuunnittelijoita

Tehtävät

Haku päällä ja haaveissa uusia työhaasteita kesän päätteeksi? Etsimme parhaillaan

AUTOMAATIOSUUNNITTELIJOITA

vakituiseen työsuhteeseen.

Tässä positiossa pääsee kehittämään omaa ammatillista vetovoimaansa sekä kasvamaan suunnittelutyön todelliseksi asiantuntijaksi! Tulet työskentelemään osana innovatiivista ja kehityshenkistä suunnittelijoiden tiimiä, jossa vastaat itsenäisesti omista vastuualueistasi. Työskentelypisteesi on tilanteen mukaan neuvoteltavissa!

Rooli tarjoaa oivan mahdollisuuden työskennellä asiakkaidemme monipuolisissa suunnitteluprojekteissa – aina isommista laitostoimitusprojekteista spesifimpiin laitetoimitusprojekteihin. Työpäiviisi saattaa kuulua detaljisuunnittelua, kuten erilaisten piiri- ja johdotuskaavioiden tekemistä, mutta myös laajempien kokonaisuuksien hahmottamista esi- ja perussuunnitteluvaiheissa. Lisäksi sinulla on mahdollisuus päästä mukaan kiinnostaviin ohjelmointiprojekteihin, joissa pääset hyödyntämään osaamistasi ohjelmoinnin ja tiedonsiirron parissa.

Vaatimukset

Tehtävässä menestyminen edellyttää alan korkeakoulututkintoa, esimerkiksi sähkö- ja automaatiotekniikan insinöörinä. Lisäksi aiempi, parin vuoden käytännön kokemus teollisuusympäristössä ja suunnittelun parissa työskentelystä on itsenäisen roolin vuoksi toivottavaa. Päivittäinen suunnittelutyösi edellyttää itseohjautuvuuden lisäksi alan suunnitteluohjelmistojen hyvää tuntemusta, kuten COMOS, Cadmatic ja ALMA. Lisäksi tausta ohjelmoinnista, esimerkiksi Siemens, Valmet ja Beckhoff -ohjelmistojen parissa on sinulle hyödyksi.

Muuta

Tärkeintä meille on aito kiinnostuksesi alaa kohtaan, sekä oma motivaatiosi kasvaa itsenäisen roolin puitteissa. Hyppää mukaan ammattitaitoiseen porukkaan, jossa pääset aidosti vaikuttamaan tulevaisuuden projekteihisi ja luomaan omannäköistä jatkumoa urapolullesi. Suunnittelutoimistomme suuria etuja on väljä liikkuvuus tehtävänkuvien välillä. Eli mikäli vastuiden päivittäminen uudenlaiseen suuntaan tulee myöhemmin ajankohtaiseksi, meillä tämäkin on aina neuvoteltavissa!

Pakettiin kuuluu toki hulvattomien työkavereiden lisäksi muitakin etuja, kuten lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Sporttisimmille tarjoamme kirsikkana kakun päälle myös mahdollisuuden työsuhdepyöräetuun.

Kuulostiko hyvältä? Hienoa!

Laita hakemuksesi palkkatoiveineen meille 17.7.2022. mennessä. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana, mutta nautitaan silti kesästä! Aloitus joustavasti kesälomakauden jälkeen!

Lisätietoja tehtävästä antaa Business Managerimme Matti Koskinen joko puhelimitse p. 041 547 9558 tai sähköpostitse osoitteesta matti.koskinen@alten.fi.

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kahdellatoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää 37 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Publication date 21/06/2022
Location Tampere - Jyvaskyla - Kuopio - Vaasa
Recruiter Marju Virtanen
Haku päättyy 17/07/2022
Reference Number Matti Koskinen