Mekaniikkasuunnittelijoita

Tehtävät

Syksyn kuviot vielä auki tai etsitkö uusia haasteita? Ei huolta! Etsimme MEKANIIKKASUUNNITTELIJOITA syksyllä alkaviin projekteihin.Voit olla vasta valmistunut tai jo hiukan kokeneempikin osaaja. 

Tehtävässä työllistyt vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen Hyvinkään ALTENin toimipisteelle. Työtä voidaan projektista riippuen tehdä omalla konttorillamme, etänä tai asiakkaan tiloissa. 

Tehtävänkuva riippuu osaamisestasi ja ajankohtaisesta projektista. Tällä hetkellä etsimme mekaniikkasuunnittelijoita muun muassa tilauskohtaisten tuotteiden suunnitteluun, koneiden perustusten suunnitteluun sekä konfiguroitavien vakiotuotteiden ylläpitoon ja kehitykseen.

Tehtävässä sinun ei tarvitse työskennellä yksin, vaan pääset osaksi kokeneiden suunnittelijoiden tiimiä. Sinulle sovitaan tukihenkilö, jonka puoleen voit työtehtäviäsi koskevissa kysymyksissä kääntyä. Työtehtäviä ja toimeksiantoja on monenlaisia: muutamasta kymmenestä tunnista useamman kuukauden mittaisiin projekteihin. Työssä panostamme hyvään työyhteisöön ja viihtyvyyteen sekä pääset osaksi kansainvälistä työyhteisöä.

Toivomme sinulta ensisijaisesti soveltuvaa koulutusta, esim. konetekniikan insinööri tai DI, sekä jo muutaman vuoden suunnittelukokemusta työelämässä. Haastattelemme kuitenkin myös vasta uransa alkuvaiheessa olevia suunnittelijoita, joten älä epäröi, vaikka käytännön kokemuksesi olisi toistaiseksi vähäistä. Tarvetta voi ilmetä erilaisiin rooleihin. 

Vaatimukset

Toivomme sinulta:  

  •     Jonkin 3D-mallinnusohjelman hallitsemista (mm. mallinnus, mallien muokkaus, 2D-valmistuspiirustukset)  
  •     Ymmärrystä hitsauksesta, koneistuksesta, ohutlevysuunnittelusta  
  •     Luovaa ja innovatiivista ajattelutapaa  
  •     Oma-aloitteisuutta, ongelmanratkaisukykyä sekä hyviä tiimityötaitoja 
  •     Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti.

Eduksi katsomme:   

  •     Kokemuksen jostain PDM-järjestelmästä  
  •     Kokemuksen Catia V6 -suunnitteluohjelmistosta 
  •     Kokemuksen Creo-suunnitteluohjelmistosta(mm. parametrinen mallinnus, skeleton-mallinnus, FamilyTable -variantit ym.) 
  •     Kokemuksen ja ymmärryksen 2D-suunnittelusta (erityisesti Vertex ja AutoCAD) 
  •     Perustason ymmärryksen sähkötekniikasta 

Muuta

Tule meille kehittymään yhdessä apuaan antavien ja ammattitaitoisten kollegoiden kanssa. Täällä sinua odottavat mukavat työkaverit, modernit työskentelytilat sekä monipuoliset työtehtävät. Ja on meillä tietysti myös muita etuja, kuten lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä työsuhdepyöräetu vakituisille työntekijöille. Virkistystoimintamme tarjoaa mahdollisuuden esimerkiksi kokeilla erilaisia lajeja yhdessä koko Uudenmaan kollegoiden kanssa.  

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään sunnuntaina 31.7.2022. Aloitamme hakemusten läpikäymisen heti ja kutsumme sopivia hakijoita haastatteluihin jo hakuaikana. Kesälomat saattavat hieman vaikuttaa hakemusten käsittelyyn, mutta ilmoitamme jokaiselle viimeistään haun päätyttyä tilanteesta.

Mikäli sinulle heräsi kysymyksiä tehtävään liittyen, älä epäröi olla yhteydessä Matti Peltolaan puh 040 635 9896 tai matti.peltola@alten.fi viikoilla 25–26 ja Niila Nevaranta vko 28 alkaen, puh. 040 354 2428 tai niila.nevaranta@alten.fi  

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kahdellatoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää 37 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Publication date 21/06/2022
Location Hyvinkää - Järvenpää - Vantaa - Riihimäki
Recruiter Kaisa Pesonen
Haku päättyy 31/07/2022
Reference Number AD001419