Nuorempia automaatiosuunnittelijoita

Tehtävät

Haku päällä ja haaveissa uusia työhaasteita kesän päätteeksi? Tällä hetkellä etsimme

NUOREMPIA AUTOMAATIOSUUNNITTELIJOITA

vakituiseen työsuhteeseen.

Tässä roolissa pääsee kehittämään omaa ammatillista vetovoimaansa sekä kasvamaan suunnittelutyön asiantuntijaksi! Tulet työskentelemään osana innovatiivista ja kehityshenkistä suunnittelijoiden tiimiä, ja etenkin alkuvaiheessa pääset suunnittelemaan yhdessä kokeneempien kollegoiden kanssa. Työskentelypisteesi on tilanteesi mukaan neuvoteltavissa!

Rooli tarjoaa oivan mahdollisuuden työskennellä asiakkaidemme monipuolisissa suunnitteluprojekteissa – aina isommista laitostoimitusprojekteista spesifimpiin laitetoimitusprojekteihin. Työpäiviisi saattaa kuulua detaljisuunnittelua, kuten erilaisten piiri- ja johdotuskaavioiden tekemistä, mutta myös laajempien kokonaisuuksien hahmottamista esi- ja perussuunnitteluvaiheissa. Lisäksi sinulla on mahdollisuus päästä mukaan kiinnostaviin ohjelmointiprojekteihin, joissa pääset kehittämään osaamistasi ohjelmoinnin ja tiedonsiirron parissa.

Vaatimukset

Tehtävässä menestymistä edesauttaa alan korkeakoulututkinto, esimerkiksi sähkö- ja automaatiotekniikan insinööri, jossa opintosi ovat vähintään jo loppusuoralla. Myös aiempi kokemus teollisuusympäristössä työskentelystä, esimerkiksi sähkö- tai automaatioasentajan töistä, on plussaa.

Suunnittelutyön omaksumista edesauttaa alan suunnitteluohjelmistojen tuntemus, kuten COMOS, Cadmatic ja ALMA. Lisäksi tausta ohjelmoinnista, esimerkiksi Siemens, Valmet ja Beckhoff -ohjelmistojen parissa on sinulle hyödyksi.

Muuta

Tärkeintä meille on aito kiinnostuksesi alaa kohtaan, sekä oma motivaatiosi kasvaa ja kehittyä suunnittelun asiantuntijaksi. Tarkempi tehtävänkuva on räätälöitävissä oman osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan.

Hyppää mukaan ammattitaitoiseen porukkaan, jossa on tilaa kasvaa ja kehittyä, ja luoda omannäköistä urapolkua. Pakettiin kuuluu hulvattomien työkavereiden lisäksi muitakin etuja, kuten lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Sporttisimmille tarjoamme kirsikkana kakun päälle myös mahdollisuuden työsuhdepyöräetuun.

Kuulostiko hyvältä? Hienoa!

Laita hakemuksesi palkkatoiveineen meille viimeistään 17.7.2022. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti!

Lisätietoja tehtävästä antaa Business Managerimme Matti Koskinen joko puhelimitse p. 041 547 9558 tai sähköpostitse osoitteesta matti.koskinen@alten.fi.

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kahdellatoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää 37 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Publication date 21/06/2022
Location Tampere - Jyvaskyla - Kuopio - Vaasa
Recruiter Marju Virtanen
Haku päättyy 17/07/2022
Reference Number Matti Koskinen