Sähkösuunnittelijoita

Tehtävät

Syksyn urasuunnittelmat vielä hakusessa? Nou hätä! Etsimme nyt SÄHKÖSUUNNITTELIJOITA teknologiateollisuuden alkaviin ja tuleviin projekteihimme. Tehtävä on vakituinen ja sijoittuu asiakkaan tiloihin Hyvinkäällä.

Työnkuvasi voi sisältää omien mielenkiinnon kohteidesi mukaan joko teollisten korkean teknologian konepajatuotteiden sähkösuunnittelua- tai testausta. Pääset työskentelemään osana ammattitaitoista ja auttavaa tiimiä.

Suunnittelutyö koostuu räätälöitävien toimitusprojektien teknisestä suunnittelusta, tiedonhankinnasta ja viestinnästä. Testaajana pääset työskentelemään taajuusmuuntajien ja moottorien parissa. Tehtävään voi lisäksi kuulua myynnin- ja tarjoustoiminnan teknistä tukemista.

Toivomme sinulta ensisijaisesti soveltuvaa koulutusta, sähköinsinööri tai DI, ja painotus koulutustaustassa tai kokemuksessa on konepajatuotteiden sähkötekniikassa. Sopiva rooli voi löytyä valmistumisvaiheessakin olevalle insinöörille eli sinulla ei välttämättä tarvitse olla vielä valtaisasti aiempaa kokemusta. Tärkeintä on halua kehittyä, oppia ja luoda urapolkua. 

Vaatimukset

Tehtävässä menestymisen edellytyksenä ovat:

  • Hyvä suomen ja englannin kielen hallinta
  • Kyky ja into oppia uutta
  • EPLAN, Vertex- tai jonkin muun suunnitteluohjelmiston hallinta
  • Hyvät ongelmanratkaisukyvyt

Eduksi katsotaan myös kokemus/mielenkiinto:

  • Elektroniikasta
  • Mittaus- ja säätötekniikasta
  • Sähkömoottoreista

Muuta

Tule meille kehittymään yhdessä apuaan antavien ja ammattitaitoisten kollegoiden kanssa! Täällä sinua odottavat mukavat työkaverit, modernit työskentelytilat sekä monipuoliset työtehtävät! Ja on meillä tietysti myös muita etuja, kuten lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä kirsikkana kakun päällä työsuhdepyöräetu vakituisille työntekijöille. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden päästä kokeilemaan erilaisia lajeja yhdessä koko Uudenmaan kollegoiden kanssa.  

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään sunnuntaina 31.7.2022. Aloitamme hakemusten läpikäymisen heti ja kutsumme sopivia hakijoita haastatteluihin jo hakuaikana. Kesälomat saattavat hieman vaikuttaa hakemusten käsittelyyn, mutta ilmoitamme jokaiselle viimeistään haun päätyttyä tilanteesta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Business Manager Niila Nevaranta vko 28 alkaen, puh. 040 354 2428 tai s. niila.nevaranta@alten.fi

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kahdellatoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää 37 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Publication date 20/06/2022
Location Hyvinkää - Riihimäki - Vantaa - Järvenpää | Finland
Recruiter Kaisa Pesonen
Haku päättyy 31/07/2022
Reference Number AD001417