Technical Unit Manager

Tehtävät

Konkaritekijän huippupositio auki! Haussa parhaillaan

TECHNICAL UNIT MANAGER (kone- ja laitesuunnittelu)

Tampereelle vakituiseen työsuhteeseen.

Oletko pitkän linjan huippuasiantuntija, jolla on jo noin kymmenisen vuotta monipuolista suunnittelukokemusta erilaisten kone- ja laitetoimitusprojektien mekaniikkasuunnittelun paristaToimit teknisenä tukipilarina Business Managereille ja olet parhaimmillasi voidessasi jakaa omaa osaamistasi ja asiantuntijuuttasi eteenpäin.

Vaatimukset

Pääsuunnittelijana vastuullasi on varsinaisen suunnittelutyön lisäksi muille suunnittelijoille työn jakaminen ja sen ohjaus, laadunvalvontaan ja tarkastuksiin liittyvät tehtävät, sekä teknisiin määrittelyihin liittyvät toimenpiteet. Olet mukana kouluttamassa nuoremmista suunnittelijoista tulevaisuuden ammattilaisia. Yhdessä Business Managerin kanssa otat koppia suunnitteluliiketoiminnan kehittämisestä, tulet työskentelemään paljon suorassa asiakasrajapinnassa ja pääset olemaan mukana tarjoustoiminnassa Technical Departmentin tukiessa. Suurin byrokratia ja HR-vastuu on muilla, eli pääset keskittymään oman tonttisi ja suunnittelun kehittämiseen.

Roolissa loistaa parhaiten tekijä, jolla on aitoa kiinnostusta tiimin ja erilaisten prosessien kehittämiseen sekä osaamisen kasvattamiseen.

Muuta

Pakettiin kuuluu mukavan työyhteisön lisäksi muitakin perinteisiä etuja, kuten lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Ja Pohjoisen seuduista innostuville tiedoksi, että lisäksi meillä on mahdollisuus hyödyntää ALTENin lomamökkejä, joita löytyy esimerkiksi Sallan kauniista maisemista.

Kuulostiko hyvältä? Hienoa!

Laita CV’si tai hakemuksesi palkkatoiveineen meille viimeistään 31.7.2022. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, mutta nautitaan silti kesästä! Useimpien tehtävien aloitus tapahtuu joustavasti elo-syyskuussa, joten kesälomia ehtii hyvin vietellä ennen uusiin haasteisiin hyppäämistä.

Lisätietoja tehtävästä 1.7. saakka antaa Coaching Business Managerimme Anna Lammi anna.lammi@alten.fi, puh. 0400 528 273, joten soita rohkeasti ja kysy lisää.

 

ALTEN Finland on yksi Suomen monialaisimmista suunnittelu- ja konsultointiyrityksistä, joka toimii tällä hetkellä jo yhdellätoista eri paikkakunnalla. Olemme osa kansainvälistä ALTEN Groupia, joka työllistää yli 42 000 asiantuntijaa yli 30:ssä eri maassa.

Lisätiedot
Publication date 17/06/2022
Location Tampere
Recruiter Marju Virtanen
Haku päättyy 31/07/2022
Reference Number Anna Lammi