Automaatio- ja Instrumentointisuunnittelija

Tehtävät

Asiantuntijajoukkomme jatkaa vahvaa kasvuaan! Nyt haussa 

AUTOMAATIO- JA INSTRUMENTOINTISUUNNITTELIJA

vakituiseen työsuhteeseen Kokkolaan. Projektista ja asiakkaasta riippuen työtä tehdään joko omalta toimistoltamme tai vuorostaan asiakkaamme toimitiloista käsin Kokkola / Pietarsaari alueella.

Työnkuvaan sisältyy monipuolisesti prosessiteollisuuden erilaisia automaatiosuunnittelutehtäviä sekä ohjelmointiprojekteja. Näihin voi käytännössä kuulua mm. PI-kaavioiden päivitystä ja tarkistusta kenttälaitteiden osalta, moottori- ja laitelistojen tekoa sekä piiriluetteloiden generointia 

Vaatimukset

Voit olla jo kokeneempi tekijä tai vasta uraasi aloitteleva tulevaisuuden asiantuntija. Kyseinen tehtävänkuva on räätälöitävissä valitun henkilön kokemuksen ja mielenkiinnon mukaan. Vastuualeuiden taklaamista vauhdittaa tekniikan alan koulutus, kuten Automaatiotekniikan insinööri, DI tai teknikko.

Tielläsi suunnittelutyön asiantuntijaksi tarvitset nykyaikaisten suunnittelutyökalujen, kuten Cadmatic (CADS), ALMA, tai 3D-ohjelmistojen hallintaa. Sinulta löytyy myös uskallusta ottaa vastuuta projekteissamme sekä kiinnostusta ongelmanratkaisuun. Suullinen ja kirjallinen pätevyytesi suomen sekä englannin kielessä takaa sujuvan kommunikaation projekteissa.

Aiempi kosketuspinta tehdas- ja laitosympäristössä työskentelystä on sinulle plussa. Käytännönkokemus esimerkiksi logiikkaohjelmoinnin (Siemens) ja HIMA-ympäristön, tai prosessi- ja kenttäinstrumentaation parissa ovat tehtävässä menestymiselle hyödyksi.

Muuta

Tärkeää meille on aito kiinnostuksesi tarttua monipuoliseen rooliin, jossa pääsee vaikuttamaan osaamisemme ja liiketoimintamme kehittämiseen sekä omaan tulevaisuuden urakehitykseen. Suunnittelutoimistomme suuria etuja on väljä liikkuvuus tehtävänkuvien välillä. Eli mikäli vastuiden päivittäminen uudenlaiseen suuntaan tulee myöhemmin ajankohtaiseksi, meillä tämäkin on aina neuvoteltavissa!

Pakettiin kuuluu mukavan työyhteisön lisäksi muitakin etuja, kuten lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Ja Pohjoisen seuduista innostuville tiedoksi, että lisäksi meillä on mahdollisuus hyödyntää ALTENin lomamökkejä, joita löytyy esimerkiksi Sallan kauniista maisemista.

Kuulostiko hyvältä? Hienoa!

Laita hakemuksesi palkkatoiveineen meille viimeistään 5.6.2022. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti!

Lisätietoja tehtävästä antaaVille Laakso, Coaching Business Manager, p. 040 646 2422.

 

ALTEN Finland on yksi Suomen monialaisimmista suunnittelu- ja konsultointiyrityksistä, joka toimii tällä hetkellä jo yhdellätoista eri paikkakunnalla. Olemme osa kansainvälistä ALTEN Groupia, joka työllistää yli 42 000 asiantuntijaa yli 30:ssä eri maassa.

Lisätiedot
Publication date 13/05/2022
Location Kokkola
Recruiter Marju Virtanen
Haku päättyy 05/06/2022
Reference Number Ville Laakso