Pääsuunnittelija / Tiiminvetäjä

Tehtävät

Konkaritekijän huippupositio auki! Haussa parhaillaan

PÄÄSUUNNITTELIJA / TIIMINVETÄJÄ

Tampereelle vakituiseen työsuhteeseen.

Oletko pitkän linjan huippuasiantuntija, jolla on jo noin kymmenisen vuotta monipuolista suunnittelukokemusta erilaisten kone- ja laitesuunnitteluprojektien paristaToimit teknisenä tukipilarina Business Managereille ja olet parhaimmillasi voidessasi jakaa omaa osaamistasi ja asiantuntijuuttasi eteenpäin.

Vaatimukset

Pääsuunnittelijana vastuullasi on varsinaisen suunnittelutyön lisäksi muille suunnittelijoille työn jakaminen ja sen ohjaus, laadunvalvontaan ja tarkastuksiin liittyvät tehtävät, sekä teknisiin määrittelyihin liittyvät toimenpiteet. Olet mukana kouluttamassa nuoremmista suunnittelijoista tulevaisuuden ammattilaisia. Yhdessä Business Managerin kanssa otat koppia suunnitteluliiketoiminnan kehittämisestä, tulet työskentelemään paljon suorassa asiakasrajapinnassa ja pääset olemaan mukana tarjoustoiminnassa Technical Departmentin tukiessa. Suurin byrokratia ja HR-vastuu on muilla, eli pääset keskittymään oman tonttisi ja suunnittelun kehittämiseen.

Roolissa loistaa parhaiten tekijä, jolla on aitoa kiinnostusta tiimin ja erilaisten prosessien kehittämiseen sekä osaamisen kasvattamiseen.

Muuta

Pakettiin kuuluu mukavan työyhteisön lisäksi muitakin perinteisiä etuja, kuten lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Ja Pohjoisen seuduista innostuville tiedoksi, että lisäksi meillä on mahdollisuus hyödyntää ALTENin lomamökkejä, joita löytyy esimerkiksi Sallan kauniista maisemista.

Kuulostiko hyvältä? Hienoa!

Laita hakemuksesi palkkatoiveineen meille viimeistään 10.6.2022. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti! Tehtävän aloitus tapahtuu joustavasti elokuussa, joten kesälomia ehtii hyvin vietellä ennen uusiin haasteisiin hyppäämistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Coaching Business Manager Anna Lammi p. 040 0528273.

 

ALTEN Finland on yksi Suomen monialaisimmista suunnittelu- ja konsultointiyrityksistä, joka toimii tällä hetkellä jo yhdellätoista eri paikkakunnalla. Olemme osa kansainvälistä ALTEN Groupia, joka työllistää yli 42 000 asiantuntijaa yli 30:ssä eri maassa.

Lisätiedot
Publication date 13/05/2022
Location Tampere
Recruiter Marju Virtanen
Haku päättyy 10/06/2022
Reference Number Anna Lammi