Projektipäällikkö

Tehtävät

Kiinnostaisiko huippupositio yhdessä Euroopan johtavassa suunnittelu- ja konsultointiyrityksessä? Parhaillaan meillä on haussa

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Raaheen vakituiseen työsuhteeseen.

Projektipäällikkönä pääset vastaamaan monipuolisten suunnitteluprojektiemme hallinnoinnista ja raportoinnista. Osallistut oman alueesi suunnittelutyöhön, koordinoit projekteja ja varmistat niiden onnistuneen läpiviennin. Vastuullesi kuuluu projektista riippuen myös muita asiantuntija- ja kehitystehtäviä.

Vaatimukset

Roolin ja vastuiden omaksumista edesauttaa esim. konetekniikan Insinöörin tai DI:n tutkinto sekä muutaman vuoden käytännönkokemus esim. kone- tai laitossuunnittelutehtävistä ja teollisuuden projektitoiminnasta. Erityisesti aiempi kokemus projektien selvitys- ja esisuunnitteluvaiheista ovat sinulle hyödyksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kehityshenkisyyttä ja itseohjautuvuutta. Sinulla pysyy langat käsissä kovankin paineen alla ja suoriudut vastuutehtävistäsi sovitussa aikataulussa. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi, ja sinulta löytyy alan suunnitteluohjelmistojen, kuten Autodesk Inventor ja Solidworks, tuntemusta ja käyttökokemusta.

Muuta

Tärkeää meille on aito kiinnostuksesi tarttua haasteelliseen ja monipuoliseen rooliin, jossa pääsee vaikuttamaan osaamisemme ja liiketoimintamme kehittämiseen sekä omaan tulevaisuuden urakehitykseen. Suunnittelutoimistomme suuria etuja on väljä liikkuvuus tehtävänkuvien välillä. Eli mikäli vastuiden päivittäminen uudenlaiseen suuntaan tulee myöhemmin ajankohtaiseksi, meillä tämäkin on aina neuvoteltavissa!

Pakettiin kuuluu toki mukavan työyhteisön lisäksi muitakin etuja, kuten lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Ja Pohjoisen seuduista innostuville tiedoksi, että lisäksi meillä on mahdollisuus hyödyntää ALTENin lomamökkejä, joita löytyy esimerkiksi Sallan kauniista maisemista.

Kuulostiko hyvältä? Hienoa!

Laita hakemuksesi palkkatoiveineen meille viimeistään 5.6.2022. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti!

Lisätietoja tehtävästä antaaTechnical Specialist Aki Perälä p. 040 646 2422.

 

ALTEN Finland on yksi Suomen monialaisimmista suunnittelu- ja konsultointiyrityksistä, joka toimii tällä hetkellä jo yhdellätoista eri paikkakunnalla. Olemme osa kansainvälistä ALTEN Groupia, joka työllistää yli 42 000 asiantuntijaa yli 30:ssä eri maassa.

Lisätiedot
Publication date 13/05/2022
Location Raahe
Recruiter Marju Virtanen
Haku päättyy 05/06/2022
Reference Number Ville Laakso