Mekaniikkasuunnittelijoita

Tehtävät

Sinä Mekaniikkasuunnittelija. Etsitkö uusia haasteita mekaniikkasuunnittelun parissa? Haluatko päästä kasvamaan kansainvälisessä yrityksessä erilaisten urapolkujen kanssa? Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen Hyvinkään tai Järvenpään toimipisteellemme uusia osaajia monipuolisiin projekteihin. Toimeksiantojemme mukaan työpisteesi voi sijaita joko asiakkaan tai ALTENin toimitiloissa.

Tehtävän kuva riippuu osaamisestasi ja ajankohtaisesta projektista. Tällä hetkellä etsimme mekaniikkasuunnittelijoita muun muassa tilauskohtaisten tuotteiden suunnitteluun, koneiden perustuksien mallien ja piirustusten suunnitteluun sekä konfiguroitavien vakiotuotteiden pariin.

Tehtävässä työskenteletomien suunnittelutehtäviesi kanssa kokeneiden suunnittelijoiden yhteisön tuki käytettävissäsi: sinulle sovitaan tukihenkilö, jonka puoleen voit työtehtäviäsi koskevissa kysymyksissä kääntyä. Työtehtäviä ja toimeksiantoja on monenlaisia: muutamasta kymmenestä tunnista useamman kuukauden mittaisiin projekteihin. Työssä panostamme hyvään työyhteisöön ja viihtyvyyteen sekä pääset osaksi kansainvälistä työyhteisöä.

Toivomme sinulta ensisijaisesti soveltuvaa koulutusta, esim. konetekniikan insinööri tai DI, sekä jo muutaman vuoden suunnittelukokemusta työelämässä. Haastattelemme kuitenkin myös vasta uransa alkuvaiheessa olevia suunnittelijoita, joten älä epäröi, vaikka käytännön kokemuksesi olisi toistaiseksi vähäistä. Tarvetta voi ilmetä erilaisiin rooleihin.

Vaatimukset

Hakijoilta odotamme:  

  • Erilaisten 3D-mallinnusohjelmien hallitsemista (mm. mallinnus, mallien muokkaus, 2D-valmistuspiirustukset) 
  • Ymmärrystä hitsauksesta, koneistuksesta, ohutlevysuunnittelusta 
  • Luovaa ja innovatiivista ajattelutapaa 
  • Oma-aloitteisuutta, ongelmanratkaisukykyä sekä hyviä tiimityötaitoja
  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti.

Eduksi katsomme:  

  • Kokemuksen jostain PDM-järjestelmästä 
  • Kokemuksen Catia V6 -suunnitteluohjelmistosta
  • Kokemuksen Creo-suunnitteluohjelmistosta(mm. parametrinen mallinnus, skeleton-mallinnus, FamilyTable -variantit ym.)
  • Kokemuksen ja ymmärryksen 2D-suunnittelusta (erityisesti Vertex ja AutoCAD)
  • Perustason ymmärryksen sähkötekniikasta

Muuta

Tule meille kehittymään yhdessä apuaan antavien ja ammattitaitoisten kollegoiden kanssa! Täällä sinua odottavat mukavat työkaverit, modernit työskentelytilat sekä monipuoliset työtehtävät! Ja on meillä tietysti myös muita etuja, kuten lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä kirsikkana kakun päällä työsuhdepyöräetu vakituisille työntekijöille. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden päästä kokeilemaan erilaisia lajeja yhdessä koko Uudenmaan kollegoiden kanssa.  

Kuulostaako hyvältä! Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään maanantaina 30.05.2022 mennessä. Aloitamme hakemusten läpikäymisen heti ja kutsumme sopivia hakijoita haastatteluihin jo hakuaikana. 

Jos haluat tietää lisää tehtävästä, Matti Peltola vastaa mielellään joko puhelimitse puh 040 635 9896 tai matti.peltola@alten.fi ja Vesa Sokka, +358 40 755 8421  

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kahdellatoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää 37 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Publication date 10/05/2022
Location Hyvinkää - Riihimäki - Vantaa - Järvenpää
Recruiter Kaisa Pesonen
Haku päättyy 30/05/2022
Reference Number AD001358