Laitos- ja putkistosuunnittelija

Tehtävät

Etsimme nyt uusia kollegoita laitos- ja putkistosuunnitteluun pariin, vakituiseen työsuhteeseen Hyvinkään tai Helsingin toimipisteellemme.

Päiväsi voivat pitää sisällään mm. putkireittien määrittämistä, layoutien luomista ja esimerkiksi kannakkeiden suunnittelua.

 

Vaatimukset

Toivomme sinulta ensisijaisesti soveltuvaa koulutusta, esim. tekniikan alan insinööri/DI, sekä aiempaa kokemusta suunnittelutehtävistä, esimerkiksi teollisuuden koneiden ja laitteiden parissa. Sinulta sujuu työskentely niin tiimissä kuin itsenäisestikin, olet työssäsi asiakaslähtöinen ja ratkot eteesi tulevat ongelmat rohkeasti. Suomen kielen lisäksi saatat tarvita työssäsi myös englantia, joten sen hallinta on eduksesi. 

Eduksesi katsomme: 

  • Kokemus alan suunnitteluohjelmistoista (esim. PDMS/E3D, Vertex G4 Plant, AutodeskPlant 3D) 

  • Jonkin 3D-mallinnusohjelmiston osaaminen 

  • AutoCad 2D-osaaminen

Muuta

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan toimenkuvan kansainvälisessä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan. Meillä pääset työskentelemään rennossa ja matalan hierarkian omaavassa työyhteisössä yhdessä ammattitaitoisten ja auttamishaluisten oman alansa ammattilaisten kanssa. Hyvän ilmapiirin ja kiinnostavien työtehtävien lisäksi tarjoamme sinulle myös kattavan perehdytyksen sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Yhteistyökumppaneihimme kuuluu jo useita pohjoismaalaisia suuryrityksiä ja asiakaskuntamme laajentuu jatkuvasti. Toimintamme kasvaa kaiken aikaa ja kykenemme näin vastaamaan myös henkilöstömme kasvutarpeisiin.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 29.05.2022 oheisesta linkistä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Experienced Business Managerimme Jarkko Rissanen, puh. 040 641 6130.

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kahdellatoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää 37 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Publication date 09/05/2022
Location Hyvinkää - Helsinki - Järvenpää - Espoo - Vantaa
Recruiter Kaisa Pesonen
Haku päättyy 29/05/2022
Reference Number AD001357