Kokenut sähkösuunnittelija

Tehtävät

Kasvava ja kansainvälinen asiantuntijaorganisaatiomme etsii

KOKENEITA SÄHKÖSUUNNITTELIJOITA

vakituiseen työsuhteeseen Helsingin toimipisteellemme työskentelemään suunnittelu- ja asiantuntijatehtävissä monipuolisissa asiakasprojekteissamme. Varsinainen työskentelypiste tulee sijoittumaan asiakkaidemme toimitiloihin pääkaupunkiseudulla ja määrittyy hakijan osaamisen sekä ajankohtaisten projektien perusteella.

Vaatimukset

Toivomme sinulta:  

  • Soveltuvaa koulutusta sähkötekniikan alalta (insinööri tai DI)
  • Useamman vuoden aiempaa alan kokemusta
  • Kattavaa kokemusta alan suunnitteluohjelmistoista, kuten esim. EPLAN, E3D, CADMATIC (CADS) tai AutoCAD
  • Asiakaslähtöistä asennetta ja vastuunottohalua
  • Valmiuksia työskennellä itsenäisesti mutta myös osana tiimiä
  • Oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti

Muuta

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan toimenkuvan kansainvälisessä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan. Meillä pääset työskentelemään rennossa työyhteisössä yhdessä raudanlujien ammattilaisten kanssa. Koska haluamme olla sinulle paras mahdollinen työpaikka, kuuntelemme toiveitasi, arvostamme mielipiteitäsi ja panostamme avoimen työyhteisön ylläpitämiseen sekä toimintamme kehittämiseen.

Työsuhde-edut ALTENILLA

Meille henkilöstömme kokonaisvaltainen hyvinvointi on tärkeää, minkä vuoksi panostamme henkilökuntamme hyvinvointiin tarjoamalla työntekijöillemme liikunta- ja kulttuuriedun, polkupyöräedun sekä laajan työterveyshuollon. Huolehdimme myös työajan ulkopuolella työntekijöidemme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella. Meillä on käytössä liukuva työaika. Henkilöstöllämme on myös käytössä kolme eri mökkiä ympäri suomea, joita on mahdollista vuokrata ja ottaa irtiottoja arjesta.

Jos kiinnostuit tehtävästä, liity asiantuntevaan sekä innokkaaseen tiimiimme lähettämällä ansioluettelosi hakemuksen kera mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.05.2022. Mainitsethan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antavat tarvittaessa:

Business Manager Ilpo Hämäläinen, ilpo.hamalainen@alten.fi
Business Manager Veli Laurila, veli.laurila@alten.fi

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kahdellatoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää 37 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Publication date 09/05/2022
Location Helsinki - Espoo - Vantaa
Recruiter Sonja Faezi
Haku päättyy 29/05/2022
Reference Number AD001356