Automaatiosuunnittelijoita

Tehtävät

Etsimme nyt kasvavaan organisaatioomme

AUTOMAATIOSUUNNITTELIJOITA

vakituiseen työsuhteeseen Helsingin toimipisteellemme. Varsinainen työskentelypaikkasi sijoittuu asiakkaamme toimitilaan pääkaupunkiseudulla.

Tehtävässä pääset työskentelemään teknisenä asiantuntijana teollisuuden laitevalmistajan monipuolisissa ja mielenkiintoisissa automaatiosuunnitteluprojekteissa. Mikäli työn puolesta matkustaminen kiinnostaa, on työssä mahdollisuus päästä myös matkustamaan asiakkaan käyttöönottoprojektien kautta. Pääset työskentelemään osana asiakkaamme asiantuntevaa sekä huumorintajuista tiimiä ja toivommekin, että sinulta löytyisi itsenäisen ja oma-aloitteisen työskentelyotteen lisäksi myös hyvät tiimityöskentelytaidot.

Vaatimukset

Teemme töitä läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, joten toivomme sinulta löytyvän asiakaslähtöinen palveluasenne. Taustaltasi voit olla jo kokeneempi tekijä tai vasta urasi alkupuolella oleva tuleva asiantuntija, sillä lopullinen tehtävänkuva muodostuu tehtävään valitun henkilön kokemuksen ja mielenkiinnon mukaan. Aikaisempaa kokemusta enemmän arvostamme rohkeutta tarttua kiinni uusiinkin asioihin ja kykyä toimia hyvässä yhteistyössä eri tahojen kanssa.

 

Etsimällämme henkilöllä on

  • Vahvaa osaamista Structured Text -ohjelmoinnin hallinnasta ja kokemusta PLC-ohjelmoinnista
  • Automaatio- ja/tai sähkötekniikkaan painottunut koulutustausta (insinööri tai DI)
  • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
  • Kiinnostusta ottaa vastuuta projektien sujuvasta etenemisestä

Edukseksi katsotaan

  • Tuntemus yleisimmistä PLC-teknologioista
  • Kokemus ohjelmoinnista

Muuta

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan toimenkuvan kansainvälisessä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan. Meillä pääset työskentelemään rennossa työyhteisössä yhdessä raudanlujien ammattilaisten kanssa. Koska haluamme olla sinulle paras mahdollinen työpaikka, kuuntelemme toiveitasi, arvostamme mielipiteitäsi ja panostamme avoimen työyhteisön ylläpitämiseen sekä toimintamme kehittämiseen.

 

Työsuhde-edut ALTENILLA

 

Meille henkilöstömme kokonaisvaltainen hyvinvointi on tärkeää, minkä vuoksi panostamme henkilökuntamme hyvinvointiin tarjoamalla työntekijöillemme liikunta- ja kulttuuriedun, polkupyöräedun sekä laajan työterveyshuollon. Huolehdimme myös työajan ulkopuolella työntekijöidemme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella. Meillä on käytössä liukuva työaika. Henkilöstöllämme on myös käytössä kolme eri mökkiä ympäri suomea, joita on mahdollista vuokrata ja ottaa irtiottoja arjesta.

 

Jos kiinnostuit tehtävästä, liity asiantuntevaan sekä innokkaaseen tiimiimme lähettämällä ansioluettelosi hakemuksen kera mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.05.2022. Mainitsethan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antavat tarvittaessa:

Business Manager Ilpo Hämäläinen, ilpo.hamalainen@alten.fi
Business Manager Veli Laurila, veli.laurila@alten.fi

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kahdellatoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää 37 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Publication date 09/05/2022
Location Helsinki - Espoo - Vantaa
Recruiter Sonja Faezi
Haku päättyy 29/05/2022
Reference Number AD001355