Mekaniikkasuunnittelijoita

Tehtävät

Haemme asiantuntijayritykseemme MEKANIIKKASUUNNITTELIJOITA vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Varsinaiset työtehtäväsi tulevat kuitenkin sijoittumaan asiakkaamme toimitiloihin pääkaupunkiseudulla.

Mekaniikkasuunnittelijana pääset työskentelemään laitesuunnittelu- ja asiantuntijatehtävien parissa. Tehtävät koostuvat erilaisista mekaniikkasuunnittelun tehtävistä ja ne voivat pitää sisällään esimerkiksi elektroniikkalaitteiden tai koneiden suunnittelua, mallinnusta tai tuotekehitystä. Tehtävässä pääset siis työskentelemään hyvin vaihtelevien ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa. Lopullinen tehtävänkuva muodostuu kuitenkin ajankohtaisten projektien sekä oman mielenkiintosi mukaan. Pääset osaksi asiakkaamme ammattitaitoista ja huumorintajuista tiimiä, jossa työskennellään asiantuntevasti toinen toistaan auttaen ja tukien. Hakijalta toivomme hieman aikaisempaa kokemusta mekaniikkasuunnittelijan tehtävistä, mutta arvostamme aitoa kiinnostusta mekaniikkasuunnittelun parissa työskentelystä, myönteistä asennetta sekä innokkuutta tarttua uusiin tehtäviin.

 

Vaatimukset

Etsimme osaajaa, jolta löytyy:

  • Soveltuva koulutus konetekniikan alalta (insinööri tai DI)
  • Vähintään yhden 3D-suunnitteluohjelmiston hyvää hallintaa (esim. SolidWorks, Vertex G4, Inventor)
  • Kykyä hahmottaa laajojakin kokonaisuuksia
  • Tarkka, aktiivinen ja omatoiminen työote
  • Asiakaslähtöinen työskentelyote ja mielenkiintoa ottaa vastuuta projektien sujuvasta etenemisestä
  • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Eduksi katsomme:

  • Kokemuksen meriteollisuuden- ja/tai kaivosteollisuuden parissa työskentelystä
  • Kokemuksen ohutlevy,- tai teräsrakennesuunnittelusta
  • Aikaisemman kokemuksen projektityöskentelystä

 

Muuta

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan toimenkuvan kansainvälisessä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan. Meillä pääset työskentelemään innovatiivisessa työyhteisössä yhdessä ammattilaisten kanssa. Koska haluamme olla sinulle paras mahdollinen työpaikka, kuuntelemme toiveitasi, arvostamme mielipiteitäsi ja panostamme avoimen työyhteisön ylläpitämiseen sekä toimintamme kehittämiseen.

Työsuhde-edut ALTENILLA

Meille henkilöstömme kokonaisvaltainen hyvinvointi on tärkeää, minkä vuoksi panostamme henkilökuntamme hyvinvointiin tarjoamalla työntekijöillemme liikunta- ja kulttuuriedun, polkupyöräedun sekä laajan työterveyshuollon. Huolehdimme myös työajan ulkopuolella työntekijöidemme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella. Meillä on käytössä liukuva työaika. Henkilöstöllämme on myös käytössä kolme eri mökkiä ympäri suomea, joita on mahdollista vuokrata.

 

Jos kiinnostuit tehtävästä, liity asiantuntevaan sekä innokkaaseen tiimiimme lähettämällä ansioluettelosi hakemuksen kera mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.05.2022  Mainitsethan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antavat tarvittaessa:

Business Manager Ilpo Hämäläinen, ilpo.hamalainen@alten.fi
Business Manager Veli Laurila, veli.laurila@alten.fi

 

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kahdellatoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää 37 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Publication date 09/05/2022
Location Helsinki - Espoo - Vantaa
Recruiter Sonja Faezi
Haku päättyy 29/05/2022
Reference Number AD001354