IT Business Manager

Tehtävät

Oletko kiinnostunut työskentelemään esihenkilötyön parissa? Ajatus omasta tiimistä kiehtoo, ja haluaisit näyttää kyntesi myös myynnin pelikentällä?

Etsimme nyt ALTEN Finlandin IT-divisioonaan vakituiseen työsuhteeseen uutta Business Manageria työskentelemään pääasiallisesti julkishallinnon asiakkuuksien parissa Helsingin (tai Tampereen) toimipisteelle. Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä mukaan avainpaikalle nopeatempoiseen ja kehittyvään IT-organisaatioomme kasvattamaan nykyisiä asiakkuuksia ja avaamaan uusia.

ALTEN Finlandilla IT Business Managerin työ koostuu kokonaisvaltaisesti asiantuntijapalveluiden myynnistä, rekrytoinnista että esihenkilötehtävistä. Tehtävässä vastaat pääasiallisesti julkishallinnon puolen asiakkuuksiemme kasvattamisesta, tarjouksien teosta sekä IT-organisaatiomme toiminnan kehittämisestä. Toimenkuvaan liittyy myös partneriverkoston hoitaminen ja kehittäminen.

Olemme jatkuvasti kehittyvä maanlaajuinen IT-organisaatio, jossa pääpaikkakunnat ovat Helsinki, Tampere, Oulu sekä Raahe. Tukenasi omassa työssäsi toimii koko IT-puolen myyntitiimimme, sekä nimetty henkilökohtainen koutsi, joka varmistaa osaamisesi kehittymisen ja sujuvan myyntiuran aloittamisen sekä tukee sinua koko myyntiurasi eri vaiheissa. ALTENin oma valmennusohjelma takaa urapolkusi varrella kehittymisen sekä antaa työkaluja päivittäiseen työskentelyysi sekä uusien roolien omaksumiseen. Ammattitaitoisen koutsaamisen ja kouluttamisen myötä voit olla vastavalmistunut tai jo hieman kokemusta myyntityöstä hankkinut ammattilainen. Palveluasenne, rohkeus ja tekemisen meininki ratkaisevat tässä työssä! 

Tehtävä koostuu kolmesta osa-alueesta:

MYYNTI

 • Uusien potentiaalisten asiakkuuksien ja liiketoiminta-alueiden kartoittaminen julkisen sektorin ICT-palveluiden alalta
 • Julkishallinnon asiakassuhteiden kehittäminen ja heille oikean myyntikonseptin tarjoaminen 
 • Tarjousten tekeminen yhdessä myynti- ja teknisen tiimin kanssa
 • Partneriverkoston hoitaminen ja kehittäminen

REKRYTOINTI

 • Asiakkaiden nykyisten ja tulevien tarpeiden kartoittaminen sekä niihin vastaaminen
 • Rekrytointiprosessin hoitaminen yhdessä muun myynti- ja rekrytiimin kanssa
 • Potentiaalisten kandidaattien haastatteleminen ja palkkaaminen

ESIHENKILÖTYÖ

 • Asiantuntijatiimistä huolehtiminen
 • Tiimisi urakehityksen tukeminen

Vaatimukset

Eduksi katsomme:

 • Kaupallisen tai teknillisen alan korkeakoulututkinto
 • Aiempi myynti- ja rekrytointikokemus
 • Myyntiorientoitunut ja yrittäjähenkinen asenne
 • Itsevarmuutta ottaa ohjat käsiisi ja työskennellä motivoituneesti kohti suunniteltuja, kunnianhimoisiakin tavoitteita
 • Hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot
 • Kyvyn pitää kiinni tiimin ja yrityksen yhteisistä tavoitteista sekä mukautua nopeisiinkin muutoksiin
 • Hyvää suomen ja englannin kielen suullista sekä kirjallista taitoa

Muuta

Haluatko päästä työskentelemään huippujen kollegoiden kanssa asiantuntijalähtöisessä yhteisössä, jonne on aidosti hauska tulla töihin? Haluamme olla juuri sinulle paras työpaikka, jossa arki on sujuvaa ja missä huolehdimme myös sinun ammatillisesta kehittymisestäsi ja etenemistäsi. Kannustamme ja tuemme asiantuntijoitamme osallistumaan osaamista kehittäviin tapahtumiin ja koulutuksiin sekä verkostoitumaan alan parhaiden tekijöiden kanssa. Kuuntelemme toiveitasi ja pääset osallistumaan avoimen yhteisömme kulttuurin sekä toimintatapojen kehittämiseen. Meillä sinulla on tilaa itseohjautuvuudelle ja olla juuri se oma paras itsesi. Meillä ALTENilla on mahdollisuus työskennellä myös ulkomailla.

ALTENilla on tärkeää tarjota työntekijöillemme työnteon vastapainoksi erilaisia etuuksia. Tuemme työntekijöidemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia sekä tarjoamme mahdollisuuden ottaa irtiottoja arjesta. Laaja työterveyshuolto pitää huolta työntekijöidemme terveydestä. Haluamme huolehtia myös työajan ulkopuolella työntekijöidemme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.

Meille on myös erityisen tärkeää huumorintajuinen, avoin ja yhtenäinen työyhteisö. Viihdymme yhdessä myös työajan ulkopuolella mm. kokoontumalla toimistollemme nauttien kahvista, jääkaappien antimista sekä kattoterassista. Tällä hetkellä suunnittelemme jo seuraavan lasketteluviikonlopun ajankohtaa. 😉

 

Kiinnostuitko? Lisätietoa tehtävästa antaa Talent Acquisition Partner Mona Pietikäinen puh. +358 40 514 4710

Lähetäthän englanninkielisen ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Odotamme mielenkiinnolla hakemustasi!

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo kahdellatoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää 37 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Publication date 15/06/2022
Location Helsinki
Recruiter Mona Pietikäinen
Haku päättyy 03/07/2022
Reference Number AD001290