Tekninen kirjoittaja

Tehtävät

Haemme nyt kasvavaan ja kansainväliseen asiantuntijayritykseemme piankin alkaviin projekteihin

TEKNISIÄ KIRJOITTAJIA

vakituiseen työsuhteeseen Helsingin toimipisteellemme. Varsinainen työpisteesi voi sijoittua sekä omalle toimistollemme että asiakkaamme tiloihin pääkaupunkiseudulla.

Tehtävässä pääset toimimaan useissa projekteissa eri yhteistyökumppaneidemme kanssa ja luomaan sisältöä eri kohderyhmien teknisille dokumenteille. Sinun on myös mahdollista osallistua asiakkaidemme dokumentaation kehitysprojekteihin. Etsimme sekä nuorempia että kokeneempia tekijöitä, ja lopullinen projekti määräytyy henkilön osaamisen ja asiakastarpeen mukaan.

Vaatimukset

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • soveltuvaa koulutustaustaa (esim. FM, DI tai insinööri)
  • erinomaista suullista sekä kirjallista suomen ja englannin taitoa
  • hyviä yhteistyötaitoja ja asiakaslähtöistä asennetta
  • jäsenneltyä ja itsenäistä lähestymistapaa tehtävien hoitamiseen

 

Katsomme eduksi myös:

  • muun kielitaidon
  • ymmärryksen STE:stä (Simplified Technical English)
  • kokemuksen softadokumentaatiosta tai valmistavan teollisuuden tuotteista
  • teknisten dokumenttien ymmärrystä
  • aiemman kokemuksen teknisestä kirjoittamisesta ja/tai käännöstöistä
  • kokemuksen rakenteisesta dokumentaatiosta (XML/Dita)

 

Muuta

Tarjoamme sinulle haastavan toimenkuvan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan. Meillä pääset työskentelemään rennossa ja matalahierarkkisessa työyhteisössä yhdessä raudanlujien ammattilaisten kanssa. Hyvän ilmapiirin ja kiinnostavien työtehtävien lisäksi tarjoamme sinulle myös kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Yhteistyökumppaneihimme Suomessa kuuluu jo useita pohjoismaalaisia suuryrityksiä, ja asiakaskuntamme laajentuu jatkuvasti. Toimintamme kasvaa kaiken aikaa, ja kykenemme näin vastaamaan myös henkilöstömme yksilöllisiin kasvu- ja kehittymistarpeisiin. 

Haluatko päästä työskentelemään Euroopan johtavassa suunnittelutoimistossa? Tartu siinä tapauksessa tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 31.01.2022 oheisen linkin kautta. Tehtävän aloitus olisi mahdollisimman pian. Haastattelemme jo hakuaikana.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa tarvittaessa:

Business Manager Samuli Saukko, puh. +358 40 725 4265

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo yhdellätoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää 37 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Publication date 03/01/2022
Location Helsinki - Espoo - Vantaa
Recruiter Kaisa Pesonen
Haku päättyy 31/01/2022
Reference Number AD001178