Full Stack Developer

Tehtävät

Haluatko päästä työskentelemään huippujen kollegoiden kanssa asiantuntijalähtöisessä yhteisössä, jonne on aidosti hauska tulla töihin? Haluamme olla juuri sinulle paras työpaikka, jossa arki on sujuvaa ja missä huolehdimme myös sinun ammatillisesta kehittymisestä. Kannustamme ja tuemme asiantuntijoitamme osallistumaan osaamista kehittäviin tapahtumiin ja koulutuksiin sekä verkostoitumaan alan parhaiden tekijöiden kanssa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden edetä haluamallasi urapolulla. Kuuntelemme toiveitasi ja pääset osallistumaan avoimen yhteisömme kulttuurin sekä toimintatapojen kehittämiseen. Meillä sinulla on tilaa itseohjautuvuudelle ja olla juuri se oma itsesi.

Vaatimukset

Mitä toivomme sinulta

Olet innostunut moderneista Full Stack - tekniikoista ja niiden tarjoamista mahdollisuuksista asiakkaiden haasteiden ratkaisuun. Suhtaudut ammattiylpeydellä koodisi laatuun, joten sitä on helppo lukea, jatkokehittää, ylläpitää ja testata. Työntekopaikan suhteen olemme hyvin joustavia, halutessasi voit työskennellä joko meidän Helsingin toimistollamme tai täysin etänä hieman projektin tarpeista riippuen. 

Olet etsimämme Full Stack Developer mikäli sinulla löytyy aiempaa työkokemusta sekä Front End, että Back End teknologioista, sekä vahvaa osaamista joistakin seuraavista tai vastaavista tekniikoista: JavaScript, Node.js, Java, C#, Python, Scala, React, Vue.js, Angular, Jenkins, Azure DevOps, Microservices, SQL, MongoDB, AWS, Azure, Serverless, Docker, Kubernetes

Lisäksi arvostamme jo sinulla on: 

  • vahvaa osaamista seuraavilla osa-alueilla: Node.js, backend-kehitys, tietokannat (SQL, NoSQL), integraatiot
  • vahvaa osaamista React-, Redux- tai muusta web-kehityksestä (HTML, CSS, JS)
  • kokemusta API-rajapinnoista (REST, JSON), eduksi katsomme lisäksi osaamisen GraphQL, Websocket sekä API-management teknologioista
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • hyviä kommunikaatiotaitoja sekä kykyä toimia dynaamisessa ja ketterässä kehitystiimissä
  • innostusta auttaa ja sparrata kollegoiden kanssa ja kehittää tiimin toimintaa

Muuta

Toimimme pääosin Helsingissä, Tampereella ja Oulun alueella itsenäisenä IT-yksikkönä osana globaalia teknologia-alan yritystä. Toimintamme on keskittynyt pääkaupunkiseudulle, mutta asiakkaita on myös muualla Suomessa sekä Euroopassa. Altenin IT-yksikössä työskentelee tällä hetkellä reilu sata asiantuntijaa, josta muodostuu tiivis yhteisö alamme johtavia asiantuntijoita. Meillä saat mahdollisuuden työskennellä halutessasi myös ulkomailla.

Palkkaamme jatkuvasti loistavia asiantuntijoita myös ilman tiedossa olevaa toimeksiantoa, sillä emme halua menettää tilaisuutta saada sinua joukkoomme. Mikäli saimme herätettyä mielenkiintosi ja haluat liittyä tiimimme, lähetä hakemus oheisen linkin kautta, niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä! 

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimmista teknologia- ja IT-alan insinööri- ja suunnittelutoimistoista. Toimimme tällä hetkellä jo kahdellatoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää 37 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua alan omistautuneinta osaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin. 

Lisätiedot
Publication date 19/01/2022
Location Tampere
Recruiter Nina Nevalainen
Haku päättyy 28/02/2022
Reference Number AD001175