Test Automation Specialist

Tehtävät

IT-alalla yhdeksi Suomen parhaimmaksi työpaikaksi rankattu Comiq yhdistää voimansa vakavaraisen jalansijan kansainvälisillä suunnittelumarkkinoilla saavuttaneen ALTENin kanssa. Siksi etsimmekin nyt testiautomaatioasiantuntijoita vakituiseen työsuhteeseen eri toimipisteisiimme Suomessa. Haemme joukkoomme asiantuntijoita, jotka ovat innostuneita kehittämään laadunvarmistuksen innovatiivisia ratkaisuja mielenkiintoisissa projekteissa. Etsimämme henkilöt ovat käytännönläheisiä tiimipelaajia, jotka ovat innostuneita kehittymään testiautomaation saralla.

Toimimme Suomen johtavien yrityksien kanssa liiketoimintakriittisissä kehityshankkeissa ohjelmistotestauksen, DevOpsin sekä ohjelmistokehityksen tehtävissä. Toimit testiautomaation sekä mahdollisesti DevOpsin haasteiden parissa osana laajempaa ohjelmistokehitystiimiä.

Arvostamme kokemusta alan työkaluista, tekniikoista, ja menetelmistä. Toivomme sinulta myös ohjelmoinnin perusteiden hyvää hallintaa. Lisäksi olet törmännyt erilaisiin ympäristöihin ja osaat myös ottaa kantaa käytettäviin teknologioihin sekä rakennettaviin ratkaisuihin. Meillä pääset kehittämään osaamistasi työskentelemällä haastavissa ja mielenkiintoisissa projekteissa osana asiantuntevaa tiimiämme.

Vaatimukset

ODOTAMME SINULTA:

  • Työkokemusta testiautomaation parista
  • Soveltuvien teknologioiden hallintaa (esim. Robot Framework, Jenkins, Linux)
  • Ohjelmointikokemusta (esim. Python, JavaScript, C# tai Java)
  • Innokkuutta oppia uutta, ongelmanratkaisukykyä ja itseohjautuvuutta
  • Intoa tiimityöhön
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa

EDUKSESI KATSOMME:

  • DevOps-osaamisen (esim. Docker, Kubernetes, Ansible)
  • Kokemuksen pilviympäristöistä (esim. AWS, Azure, GCP)
  • Alalle soveltuva alempi tai ylempi korkeakoulututkinto

Muuta

Haluamme olla juuri sinulle paras työpaikka ja tukea sinua ammatillisessa kehittymisessäsi. Tarjoamme Comiqin virtaviivaisuuden ja ALTENin vakaiden harteiden lisäksi mahdollisuuden itseohjautuvuudelle ja edetä haluamallasi urapolulla. Meillä työskentelet rennossa ja matalan hierarkian omaavassa työyhteisössä, yhdessä raudanlujien ja apuaan antavien oman alansa ammattilaisten kanssa. Yrityskulttuurimme kulmakiviä ovat toimiva vuorovaikutus, itseohjautuvuus, asiantuntevuus ja luotettavuus. Siksi meille on tärkeää, että pääset osallistumaan työyhteisömme kehittämiseen ja toiveesi tulevat kuulluksi. Tarjoamme sinulle arkeasi helpottavia etuja, mutta ennen kaikkea meillä viihdytään hyvän hengen vuoksi!

Comiqilla työskentelee tällä hetkellä noin sata asiantuntijaa pääasiassa pääkaupunkiseudulla, ja ALTENilla noin 600 asiantuntijaa kahdellatoista eri paikkakunnalla. Olemme silti tiivis yhteisö alamme johtavia asiantuntijoita. Meillä sinun on halutessasi mahdollista työskennellä eri kotimaan toimipisteiden lisäksi myös ulkomailla.

Palkkaamme jatkuvasti hyviä asiantuntijoita mukaan joukkoomme myös ilman tiedossa olevaa toimeksiantoa, koska emme halua menettää tilaisuutta saada sinua joukkoomme. Mikäli saimme herätettyä mielenkiintosi ja haluat liittyä tiimimme, lähetä hakemus oheisen linkin kautta, niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä!

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimmista teknologia- ja IT-alan insinööri- ja suunnittelutoimistoista. Toimimme tällä hetkellä jo kahdellatoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää 37 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua alan omistautuneinta osaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Publication date 23/12/2021
Location Helsinki
Recruiter Nina Nevalainen
Haku päättyy 28/02/2022
Reference Number AD001171