Sähkösuunnittelija, kiinnostaako sinua EPLAN-ohjelmiston oppiminen?

Tehtävät

Sähkösuunnittelijat! Onko suunnitteluhommat sinulle jo tuttuja mutta kaipaat uusia haasteita ja koet, että olisi aika ottaa askel eteenpäin urallasi? Jos vastauksesi on kyllä, niin meillä on nyt sinulle ainutlaatuinen mahdollisuus. Me etsimme noin 2-5 henkilöä mukaan EPLAN-suunnitteluohjelmistokoulutukseen, jonka jälkeen työllistyt palkkalistoillemme ja pääset mukaan asiakkaidemme projekteihin Tampereen alueella!  

EPLAN-suunnitteluohjelmisto on monella asiakkaallamme päätyökaluna ja se tulee olemaan myös tulevaisuudessa yksi tärkeimmistä työkaluista sähkösuunnittelun saralla. Me haluamme olla kärkipäässä tarjoamassa asiakkaillemme tätä osaamista. Potentiaalisten suunnittelijoiden kouluttaminen EPLAN-suunnitteluohjelmiston osaajiksi on yksi tärkeä osa tämän tavoitteen saavuttamiseksi.  

Mitä tämä siis käytännössä tarkoittaa? 

Etsimme kehityshaluisia sähkösuunnittelijoita, vakituisiin työsuhteisiin Tampereelle. Työsuhteen alkuun järjestämme sinulle noin viikon mittaisen palkallisen perehdytyksen EPLAN-suunnitteluohjelmiston saloihin ja sen jälkeen pääset suoraan aloittamaan työt asiakkaamme projektin parissa. Koulutus järjestetään toimistollamme Tampereella ja sen aikana sinulle opetetaan ohjelmiston käyttöä oman kokeneemman konsulttimme sekä ulkoisen palveluntarjoajan toimesta. Opetuskielenä on suomi. Tällaista loistavaa mahdollisuutta sinä et halua jättää käyttämättä.  

Sinua kiinnostaa varmasti myös aikataulu tälle kaikelle. Aloitus tehtävässä olisi alkuvuonna 2022. 

Suunnitteluprojektit voivat vaihdella aina pienten sähkökaappien suunnittelusta sähköasemien suunnitteluun osaamisesi huomioiden. Työtehtäväsi voivat sijoittua joko omalle toimistollemme tai asiakkaamme toimitiloihin Tampereen alueella. Tarkempi tehtävänkuva tarkentuu koulutuksen jälkeen valitun henkilön kokemuksen ja mielenkiinnon mukaan 

Vaatimukset

Toivomme, että sinulta löytyy jo muutaman vuoden kokemus suunnittelutöistä sekä soveltuva koulutus sähkötekniikan alalta. Into ja halu itsensä kehittämiseen sekä palo suunnittelualaa kohtaan ovat meille kuitenkin tärkeimpiä ominaisuuksia tätä tehtävää ajatellen. Koska työskentelemme usein tiimeissä, nautit toivon mukaan itsekin yhdessä tekemisestä sekä ongelmien ratkomisesta. Toki työ pitää sisällään myös itsenäistä työskentelyä. Saatat tarvita tulevissa tehtävissäsi myös englannin kieltä, joten sen hallinnasta on sinulle hyötyä.  

Muuta

Tarjoamme sinulle työpaikanmielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan. Meillä pääset työskentelemään rennossa ja matalan hierarkian omaavassa työyhteisössä, yhdessä raudanlujien ja apuaan antavien oman alansa ammattilaisten kanssa. Meille työnantajana on tärkeää tarjota työntekijöillemme työnteon vastapainoksi erilaisia etuuksia. Liikunta- ja kulttuuriharrastusten tukemisen sekä puhelin- ja polkupyöräetujen ohella huolehdimme työntekijöiden hyvinvoinnista mm. laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella ja työterveyshuollolla.  

Jos kiinnostuksesi heräsi, toimi nopeasti ja lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 12.12.2021. Kerrothan hakemuksessasi, miksi meidän pitäisi valita juuri sinut tähän tehtävään. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana mutta olemme kaikkiin hakemuksen jättäneisiin yhteydessä viimeistään kahden viikon kuluttua hakuajan päättymisestä.  

Lisätietoja tehtävästä ja koulutuksesta antaa mielellään Teollisuuden sähkö- & automaatioyksikön johtaja Tuomas Tihinen, puh. 040 744 4967. 

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo yhdellätoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää 37 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Publication date 16/11/2021
Location Tampere
Recruiter Aino Karhu
Haku päättyy 12/12/2021
Reference Number Tuomas Tihinen