Nuorempi rakennussähkösuunnittelija, Tampere

Tehtävät

Kasvava asiantuntijaorganisaatiomme etsii talotekniikan osastolle

NUOREMPAA RAKENNUSSÄHKÖSUUNNITTELIJAA

vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle.

Rakennussähkösuunnittelijana ALTENilla pääset toimimaan teknisenä asiantuntijana talotekniikan sähköistyksen projekteissa. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu mm. valaistussuunnitelmien, keskuskaavioiden ja johdotuspiirustusten tekeminen. Tulet työskentelemään osana omaa projektitiimiämme viihtyisällä Tampereen toimistollamme Hatanpäällä. Nuoremmat suunnittelijat pääsevät alussa työskentelemään yhdessä kokeneempien tekijöiden rinnalla.

Vaatimukset

Etsimme henkilöä, jolta löytyy soveltuva insinöörin tai DI:n koulutus sähköisen talotekniikan alalta. Voit olla joko vastavalmistunut tai opintojesi loppusuoralla, meille tärkeintä on aktiivinen asenne ja halu oppia ja kehittyä suunnittelun ammattilaiseksi. Toivon mukaan sinulta löytyy jo jonkin verran kokemusta suunnittelusta esimerkiksi aiemmista työpaikoista tai opinnoistasi. Kokemus sähköasentajan töistä sekä nykyaikaisten suunnittelu- ja laskentaohjelmistojen (esim. MagiCAD, Dialux) tuntemus on tehtävässä eduksesi, sillä ne helpottavat alkuun pääsyä. Odotamme haijoilta myös asiakaslähtöistä työskentelyotetta, hyviä kommunikointitaitoja sekä vastuunottohalua, sillä työskentelemme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Tehtävä sopii sinulle, joka pidät ongelmanratkaisusta sekä nautit työskentelystä osana tiimiä.

Muuta

Tarjoamme sinulle työpaikan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan.  

Meille on työnantajana tärkeää tarjota työntekijöillemme työnteon vastapainoksi erilaisia etuuksia. Tuemme työntekijöidemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia. Vakituiset työntekijämme ovat myös oikeutettuja työsuhdepolkupyörään. Laaja työterveyshuolto pitää huolta työntekijöidemme terveydestä ja huolehdimme myös työajan ulkopuolella työntekijöidemme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella. 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 11.10.2021. Aloitamme hakemusten läpikäymisen heti ja kutsumme sopivia hakijoita haastatteluihin jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Talotekniikkayksikön johtaja Tuomas Tihinen, puh. 040 744 4967.

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo yhdellätoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää 37 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Publication date 10/09/2021
Location Tampere
Recruiter Aino Karhu
Haku päättyy 11/10/2021
Reference Number Tuomas Tihinen